ASML zet duizend e-bikes in als deelfiets

Deelfietsen • Medewerkers kunnen door middel van een app gemakkelijk gebruik maken van deze services.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Teun Verschuren co-founder Drop Mobility (links) en Pim de Weerd programmamanager Access & Mobility van ASML (rechts). Foto: Drop Mobility

ASML gaat duizend e-bikes inzetten als deelfiets op de campus in Veldhoven. Het gaat hierbij samenwerken met leverancier Drop Mobility.

De deelfietsen moeten station Eindhoven Centraal beter verbinden met de ASML-campus. De tweewielers kunnen ook gebruikt worden om te pendelen tussen de diverse ASML-locaties in de Brabantse Brainport-regio. “We zijn heel blij om op deze vooruitstrevende en duurzame manier te kunnen samenwerken met een bedrijf als ASML”, aldus Teun Verschuren, co-founder van Drop Mobility.

“Mede dankzij de samenwerking met Drop verwachten wij een stap dichterbij te komen bij het behalen van onze mobiliteitsdoelstelling. We streven ernaar dat nog meer medewerkers reizen met het openbaar vervoer. De campus e-bikes maken het mogelijk om hun duurzame reis vanaf Eindhoven Centraal gemakkelijk voort te zetten naar een ASML-locatie in de Brainportregio”, aldus Pim de Weerd, programmamanager Access & Mobility bij ASML.

Het gekozen e-bike-model van Drop Mobility is ontwikkeld als deelfiets en wordt gecombineerd met een dockingstation waardoor de voertuigen altijd automatisch worden vergrendeld en opgeladen. ASML-medewerkers kunnen door middel van een app gemakkelijk gebruik maken van deze services.

ASML zet duizend e-bikes in als deelfiets | Fleet&Mobility

ASML zet duizend e-bikes in als deelfiets

Deelfietsen • Medewerkers kunnen door middel van een app gemakkelijk gebruik maken van deze services.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Teun Verschuren co-founder Drop Mobility (links) en Pim de Weerd programmamanager Access & Mobility van ASML (rechts). Foto: Drop Mobility

ASML gaat duizend e-bikes inzetten als deelfiets op de campus in Veldhoven. Het gaat hierbij samenwerken met leverancier Drop Mobility.

De deelfietsen moeten station Eindhoven Centraal beter verbinden met de ASML-campus. De tweewielers kunnen ook gebruikt worden om te pendelen tussen de diverse ASML-locaties in de Brabantse Brainport-regio. “We zijn heel blij om op deze vooruitstrevende en duurzame manier te kunnen samenwerken met een bedrijf als ASML”, aldus Teun Verschuren, co-founder van Drop Mobility.

“Mede dankzij de samenwerking met Drop verwachten wij een stap dichterbij te komen bij het behalen van onze mobiliteitsdoelstelling. We streven ernaar dat nog meer medewerkers reizen met het openbaar vervoer. De campus e-bikes maken het mogelijk om hun duurzame reis vanaf Eindhoven Centraal gemakkelijk voort te zetten naar een ASML-locatie in de Brainportregio”, aldus Pim de Weerd, programmamanager Access & Mobility bij ASML.

Het gekozen e-bike-model van Drop Mobility is ontwikkeld als deelfiets en wordt gecombineerd met een dockingstation waardoor de voertuigen altijd automatisch worden vergrendeld en opgeladen. ASML-medewerkers kunnen door middel van een app gemakkelijk gebruik maken van deze services.