Laatste update:

Grijs Nieuws | Kunststof vloer uit een stuk

Een duurzame en nagenoeg slipvrije bedrijfsautovloer is de Turbo Liner van KCN Automotive uit Zevenhuizen-Moerkapelle. KCN staat voor Kunststof Coating Nederland en de vloeren die het bedrijf levert, worden met een speciale, uit de Verenigde Staten geïmporteerde spuitmachine in één handeling aangebracht. 

Het materiaal hardt uit tot een solide geheel zonder naden, kieren of hoeken en kan bijna overal tegen: zuren, olie, oplosmiddelen en andere bijtende goedjes. In combinatie met de Hebic-betimmering zijn er verschillende uitvoeringen mogelijk, uiteenlopend van de vloer en wielkasten tot een volledige laadruimtebehandeling die met de hogedrukspuit schoongemaakt kan worden. Volgens KCN Automotive gaat de vloer net zo lang mee als de auto.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie