Mobility Matters | Steeds meer besteld

Het houdt maar niet op met de stijging in de bestelautoverkoop. Over de eerste vier maanden van dit jaar werden er 29.505 bestelwagens geregistreerd, een stijging van 5,8 procent ten opzichte van de eerste vier maanden van 2017.

In de maand april betrof de stijging 23,4 procent. Volkswagen blijft aanhoudend de nummer een en registreerde in april 1.330 bestelauto’s (+31%), gevolgd door Mercedes-Benz met 903 exemplaren (+9%). Renault staat op de derde plaats met 783 stuks (+28%) en verkocht er in april net iets meer dan Ford dat er 776 registreerde (+7%). Volkswagen loopt nog wel 1 procent achter bij de registraties over de eerste vier maanden van vorig jaar, waar de andere merken in de top 5 een plus noteren. Die van de nummer 5 Peugeot met 12 procent het meest opvalt.

p7 steeds meer besteld

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Mobility Matters | Steeds meer besteld | Fleet&Mobility


Mobility Matters | Steeds meer besteld

Het houdt maar niet op met de stijging in de bestelautoverkoop. Over de eerste vier maanden van dit jaar werden er 29.505 bestelwagens geregistreerd, een stijging van 5,8 procent ten opzichte van de eerste vier maanden van 2017.

In de maand april betrof de stijging 23,4 procent. Volkswagen blijft aanhoudend de nummer een en registreerde in april 1.330 bestelauto’s (+31%), gevolgd door Mercedes-Benz met 903 exemplaren (+9%). Renault staat op de derde plaats met 783 stuks (+28%) en verkocht er in april net iets meer dan Ford dat er 776 registreerde (+7%). Volkswagen loopt nog wel 1 procent achter bij de registraties over de eerste vier maanden van vorig jaar, waar de andere merken in de top 5 een plus noteren. Die van de nummer 5 Peugeot met 12 procent het meest opvalt.

p7 steeds meer besteld

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie