Mobility Matters | Alfen voorziet Jaguar van stroom

> Alfen verzorgt de laadpalen voor de i-Pace.

Laadpaalleverancier Alfen gaat in heel Europa laadoplossingen leveren aan klanten van Jaguar Land Rover. 

De elektrische i-Pace van Jaguar Land Rover breekt in ons land verkooprecords: de eerste tweeduizend exemplaren waren snel uitverkocht. Om voldoende thuislaadpunten te realiseren is het merk een samenwerking aangegaan met Alfen. Volgens Niels Burgman, EV-manager bij Jaguar Land Rover Benelux, is de verkoop van i-Pace pas het begin: “We bereiden ons voor op meer elektrische modellen. Dit houdt ook in dat we onze dealers voorzien van laders en onze klanten de mogelijkheid bieden voor een oplaadpunt thuis.”

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Mobility Matters | Alfen voorziet Jaguar van stroom | Fleet&Mobility


Mobility Matters | Alfen voorziet Jaguar van stroom

> Alfen verzorgt de laadpalen voor de i-Pace.

Laadpaalleverancier Alfen gaat in heel Europa laadoplossingen leveren aan klanten van Jaguar Land Rover. 

De elektrische i-Pace van Jaguar Land Rover breekt in ons land verkooprecords: de eerste tweeduizend exemplaren waren snel uitverkocht. Om voldoende thuislaadpunten te realiseren is het merk een samenwerking aangegaan met Alfen. Volgens Niels Burgman, EV-manager bij Jaguar Land Rover Benelux, is de verkoop van i-Pace pas het begin: “We bereiden ons voor op meer elektrische modellen. Dit houdt ook in dat we onze dealers voorzien van laders en onze klanten de mogelijkheid bieden voor een oplaadpunt thuis.”

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie