Grijs beheer

Laatste update:

Personenautoverkopen gedaald, bestelautomarkt stabiel

Het aantal nieuwe personenauto’s dat vorige maand op naam is gezet, is 2% gedaald ten opzichte van juli 2013. De bestelautoregistraties zetten de stijgende lijn voort, al is het maar met een kleine plus: 0,9%. Dat blijkt uit cijfers van RDC.

Over de eerste zeven maanden van dit jaar blijven de personenautoregistraties achter ten opzichte van vorig jaar. Er zijn 5% minder nieuwe personenauto’s op naam gezet. De bestelautoregistraties laten tot en met juli een plus zien van 1,4%.

Zowel bij personen- als bij bestelauto`s bleven de registraties voor het leasesegment sterk achter ten opzichte van de algemene registratiecijfers.

Lees meer over de personenauto- en bestelautoverkoop op Automotive Management.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Personenautoverkopen gedaald, bestelautomarkt stabiel | Fleet&Mobility
Grijs beheer

Laatste update:

Personenautoverkopen gedaald, bestelautomarkt stabiel

Het aantal nieuwe personenauto’s dat vorige maand op naam is gezet, is 2% gedaald ten opzichte van juli 2013. De bestelautoregistraties zetten de stijgende lijn voort, al is het maar met een kleine plus: 0,9%. Dat blijkt uit cijfers van RDC.

Over de eerste zeven maanden van dit jaar blijven de personenautoregistraties achter ten opzichte van vorig jaar. Er zijn 5% minder nieuwe personenauto’s op naam gezet. De bestelautoregistraties laten tot en met juli een plus zien van 1,4%.

Zowel bij personen- als bij bestelauto`s bleven de registraties voor het leasesegment sterk achter ten opzichte van de algemene registratiecijfers.

Lees meer over de personenauto- en bestelautoverkoop op Automotive Management.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie