Grijs beheer

Laatste update:

Autohopper bestelt veertig Renault Trucks

Verhuurketen Autohopper heeft veertig Renaults Trucks Master aan de verhuurvloot toegevoegd. Het gaat om tien bestelauto’s en dertig bakwagens met Citybox laadbak. Renault Trucks is onderdeel van de Volvo Group.

De voertuigen worden door Volvo Group Truck Center op verschillende locaties van Autohopper afgeleverd. Het verhuurbedrijf is een shop-in-shop franchiseformule. De huurauto’s worden centraal ingekocht door Autohopper.

Volgens Autohopper-inkoper Toon Meurs stijgt vooral de vraag naar lichte bedrijfswagens. “Onze vloot bestaat uit duizend huurauto’s, waarvan 150 op grijs kenteken. We verwachten dat aantal volgend jaar te verdubbelen. De economie trekt aan, er wordt meer verhuisd en de mkb-sector groeit. Dat merken wij direct.”

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Autohopper bestelt veertig Renault Trucks | Fleet&Mobility
Grijs beheer

Laatste update:

Autohopper bestelt veertig Renault Trucks

Verhuurketen Autohopper heeft veertig Renaults Trucks Master aan de verhuurvloot toegevoegd. Het gaat om tien bestelauto’s en dertig bakwagens met Citybox laadbak. Renault Trucks is onderdeel van de Volvo Group.

De voertuigen worden door Volvo Group Truck Center op verschillende locaties van Autohopper afgeleverd. Het verhuurbedrijf is een shop-in-shop franchiseformule. De huurauto’s worden centraal ingekocht door Autohopper.

Volgens Autohopper-inkoper Toon Meurs stijgt vooral de vraag naar lichte bedrijfswagens. “Onze vloot bestaat uit duizend huurauto’s, waarvan 150 op grijs kenteken. We verwachten dat aantal volgend jaar te verdubbelen. De economie trekt aan, er wordt meer verhuisd en de mkb-sector groeit. Dat merken wij direct.”

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie