Grijs beheer

Laatste update:

Grijs nieuws | Masters voor Pakketservice Zeeland

Pakketservice Zeeland uit Goes heeft in totaal twaalf Renaults afgenomen bij Bluekens Truck & Bus. 

Het zijn Masters in de op een na langste uitvoering met hoog dak (L3H2) en 145 pk Euro 6-dieselmotor. De bedrijfswageninrichting is verzorgd door ASH Carrosserie in Middelharnis. Bluekens is in 1823 opgericht en verkoopt sinds 1957 Volvo trucks. Tegenwoordig levert het bedrijf ook Renault bestelwagens omdat de importeur de vertegenwoordiging van beide merken in 2014 samenvoegde. Zware trucks worden rechtstreeks door de importeur verkocht. Pakketservice Zeeland haalt en bezorgt zendingen in Zeeland, Noord-Brabant en België voor opdrachtgevers zoals Postnl, GLS en DHL.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Grijs nieuws | Masters voor Pakketservice Zeeland | Fleet&Mobility
Grijs beheer

Laatste update:

Grijs nieuws | Masters voor Pakketservice Zeeland

Pakketservice Zeeland uit Goes heeft in totaal twaalf Renaults afgenomen bij Bluekens Truck & Bus. 

Het zijn Masters in de op een na langste uitvoering met hoog dak (L3H2) en 145 pk Euro 6-dieselmotor. De bedrijfswageninrichting is verzorgd door ASH Carrosserie in Middelharnis. Bluekens is in 1823 opgericht en verkoopt sinds 1957 Volvo trucks. Tegenwoordig levert het bedrijf ook Renault bestelwagens omdat de importeur de vertegenwoordiging van beide merken in 2014 samenvoegde. Zware trucks worden rechtstreeks door de importeur verkocht. Pakketservice Zeeland haalt en bezorgt zendingen in Zeeland, Noord-Brabant en België voor opdrachtgevers zoals Postnl, GLS en DHL.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie