Grijs beheer

Laatste update:

Grijs nieuws | Top 5 bestelwagens

Na een terugval in februari herstelde de afzet van nieuwe bestelwagens zich in maart van dit jaar. 

Die maand gingen er 8.230 over de toonbank, wat een plus van 7,6 procent betekent in vergelijking met dezelfde periode in het afgelopen jaar. Opvallend is de sterke groei van Peugeot. Worden ook de Citroëns meegerekend – die komen immers uit dezelfde stal – dan is PSA met 3.357 geregistreerde bestelwagens in het eerste kwartaal van 2017 niet alleen Renault, maar ook Ford voorbijgestreefd.

p36 top5

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Grijs nieuws | Top 5 bestelwagens | Fleet&Mobility
Grijs beheer

Laatste update:

Grijs nieuws | Top 5 bestelwagens

Na een terugval in februari herstelde de afzet van nieuwe bestelwagens zich in maart van dit jaar. 

Die maand gingen er 8.230 over de toonbank, wat een plus van 7,6 procent betekent in vergelijking met dezelfde periode in het afgelopen jaar. Opvallend is de sterke groei van Peugeot. Worden ook de Citroëns meegerekend – die komen immers uit dezelfde stal – dan is PSA met 3.357 geregistreerde bestelwagens in het eerste kwartaal van 2017 niet alleen Renault, maar ook Ford voorbijgestreefd.

p36 top5

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie