Grijs beheer

Grijs nieuws | Master online te koop

Renault Trucks Nederland verkoopt de Master nu ook online. Eerder al deed de importeur, die onder Volvo Trucks valt, hetzelfde met de zwaardere T- en D-modellen. 

Het gaat om de Master L2H2 en L3H2 met 130 of 145 pk-motor. Volgens verkoopdirecteur Maarten Broens kan hij op die manier een scherper tarief bieden. Bovendien kunnen potentiële klanten online niet alleen informatie inwinnen, maar kunnen ze ook de koop sluiten buiten de werktijden van de dealerbedrijven om. De levering gaat uiteindelijk wel via de dealer. Kiezen voor een bepaald leasecontract of het aanvragen van een proefrit kan ook via renaulttrucksonline.nl.

p24master2

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Grijs nieuws | Master online te koop | Fleet&Mobility
Grijs beheer

Grijs nieuws | Master online te koop

Renault Trucks Nederland verkoopt de Master nu ook online. Eerder al deed de importeur, die onder Volvo Trucks valt, hetzelfde met de zwaardere T- en D-modellen. 

Het gaat om de Master L2H2 en L3H2 met 130 of 145 pk-motor. Volgens verkoopdirecteur Maarten Broens kan hij op die manier een scherper tarief bieden. Bovendien kunnen potentiële klanten online niet alleen informatie inwinnen, maar kunnen ze ook de koop sluiten buiten de werktijden van de dealerbedrijven om. De levering gaat uiteindelijk wel via de dealer. Kiezen voor een bepaald leasecontract of het aanvragen van een proefrit kan ook via renaulttrucksonline.nl.

p24master2

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie