Grijs beheer

Grijs Nieuws | Renault Kangoo Z.E. leverbaar

De door Renault in januari 2017 gepresenteerde Kangoo Z.E. 33 met verruimde actieradius is nu te koop vanaf 27.565 euro inclusief accu of vanaf 21.040 euro met huuraccu. 

De huurkosten beginnen dan bij 58 euro per maand. De vernieuwde Kangoo heeft een reële actieradius van 200 km, tegen 170 km bij het vorige model. De winst komt uit een nieuw accupakket, een nieuwe 33 kWh-motor en een innovatieve warmtepomp. Met de 32 A-lader zijn de batterijen binnen zes uur helemaal vol en een half uur tussentijds opladen zorgt voor 35 km extra actieradius.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Grijs Nieuws | Renault Kangoo Z.E. leverbaar | Fleet&Mobility
Grijs beheer

Grijs Nieuws | Renault Kangoo Z.E. leverbaar

De door Renault in januari 2017 gepresenteerde Kangoo Z.E. 33 met verruimde actieradius is nu te koop vanaf 27.565 euro inclusief accu of vanaf 21.040 euro met huuraccu. 

De huurkosten beginnen dan bij 58 euro per maand. De vernieuwde Kangoo heeft een reële actieradius van 200 km, tegen 170 km bij het vorige model. De winst komt uit een nieuw accupakket, een nieuwe 33 kWh-motor en een innovatieve warmtepomp. Met de 32 A-lader zijn de batterijen binnen zes uur helemaal vol en een half uur tussentijds opladen zorgt voor 35 km extra actieradius.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie