Grijs beheer

Laatste update:

Grijs nieuws | Crafter-programma verder uitgebreid

Volkswagen heeft het leveringsprogramma van de nieuwe Crafter verder uitgebreid. Modeljaar 2018 brengt verschillende uitvoeringen met voor-, achter- en vierwielaandrijving (4Motion) en voertuiggewichten tot 5.000 kg. 

In de loop van 2018 komen daar nog een 5,5-tons versie en een volledig elektrisch aangedreven Crafter bij. De modellen met achterwielaandrijving zijn verkrijgbaar met dubbele montage op de achteras. Op een dubbele cabine af-fabriek is het nog even wachten; de fabrikant heeft nog niet laten weten wanneer die naar Nederland komt. Toch staat hij voor een meerprijs vanaf 2.990 euro op de bestellijsten. Dat kan doordat Pon de ombouw zelf laat uitvoeren door Snoeks Automotive. De VW Crafter is verkrijgbaar vanaf 21.950 euro (excl. bpm en btw).

p35tabel

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Grijs nieuws | Crafter-programma verder uitgebreid | Fleet&Mobility
Grijs beheer

Laatste update:

Grijs nieuws | Crafter-programma verder uitgebreid

Volkswagen heeft het leveringsprogramma van de nieuwe Crafter verder uitgebreid. Modeljaar 2018 brengt verschillende uitvoeringen met voor-, achter- en vierwielaandrijving (4Motion) en voertuiggewichten tot 5.000 kg. 

In de loop van 2018 komen daar nog een 5,5-tons versie en een volledig elektrisch aangedreven Crafter bij. De modellen met achterwielaandrijving zijn verkrijgbaar met dubbele montage op de achteras. Op een dubbele cabine af-fabriek is het nog even wachten; de fabrikant heeft nog niet laten weten wanneer die naar Nederland komt. Toch staat hij voor een meerprijs vanaf 2.990 euro op de bestellijsten. Dat kan doordat Pon de ombouw zelf laat uitvoeren door Snoeks Automotive. De VW Crafter is verkrijgbaar vanaf 21.950 euro (excl. bpm en btw).

p35tabel

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie