Grijs beheer

Grijs nieuws | Eerste Opel-telg uit PSA-familie

De nieuwe Opel Combo, opvolger van de Combo die Fiat voor Opel bouwde, komt eraan. Nu Opel deel uitmaakt van de PCA-groep, is de samenwerking met Fiat beëindigd en treedt Opel toe tot de combinatie Peugeot/Citroën.

Die twee komen ook met nieuwe, zij het identieke auto’s voor de zakelijke en consumentenmarkt: de Berlingo en de Expert. Het drietal wordt leverbaar in lengtes van 4,40 m bij een wielbasis van 2,78 m of 4,75 m bij een wielbasis van 2,97 m. Op motorisch vlak is er straks keuze uit een 110 pk sterke benzinemotor met handgeschakelde zesbak en dieselvarianten met 75 of 100 pk en manuele vijfbak plus een 130 pk-motor met handgeschakelde zesbak of een achttraps automaat. Later volgt nog een 130 pk benzinemotor. Het drietal wordt in het Spaanse Vigo gemaakt en in het vierde kwartaal van dit jaar moet de levering beginnen.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Grijs nieuws | Eerste Opel-telg uit PSA-familie | Fleet&Mobility
Grijs beheer

Grijs nieuws | Eerste Opel-telg uit PSA-familie

De nieuwe Opel Combo, opvolger van de Combo die Fiat voor Opel bouwde, komt eraan. Nu Opel deel uitmaakt van de PCA-groep, is de samenwerking met Fiat beëindigd en treedt Opel toe tot de combinatie Peugeot/Citroën.

Die twee komen ook met nieuwe, zij het identieke auto’s voor de zakelijke en consumentenmarkt: de Berlingo en de Expert. Het drietal wordt leverbaar in lengtes van 4,40 m bij een wielbasis van 2,78 m of 4,75 m bij een wielbasis van 2,97 m. Op motorisch vlak is er straks keuze uit een 110 pk sterke benzinemotor met handgeschakelde zesbak en dieselvarianten met 75 of 100 pk en manuele vijfbak plus een 130 pk-motor met handgeschakelde zesbak of een achttraps automaat. Later volgt nog een 130 pk benzinemotor. Het drietal wordt in het Spaanse Vigo gemaakt en in het vierde kwartaal van dit jaar moet de levering beginnen.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie