Grijs beheer

Laatste update:

Grijs nieuws | Toyota introduceert Proace 4×4

Bestelauto’s met 4×4-aandrijving vormen een nichemarkt in Nederland, maar Toyota denkt toch voldoende klanten te vinden voor de Pro Ace met aandrijving op alle wielen.

Toyota’s integrale aandrijvingssysteem is afkomstig van het Franse Automobiles Dangel, dat ook samenwerkt met de PSA-groep waarmee Toyota de Pro Ace deelt. Importeur Louwman & Parqui verwacht de ProAce 4×4 eind november naar Nederland te halen. Het systeem van Dangel is elektronisch inschakelbaar, zodat brandstofverbruik en uitstoot tijdens ritten op de weg niet onnodig hoog oplopen. De prijs voor deze uitvoering is nog niet bekend.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Grijs nieuws | Toyota introduceert Proace 4×4 | Fleet&Mobility
Grijs beheer

Laatste update:

Grijs nieuws | Toyota introduceert Proace 4×4

Bestelauto’s met 4×4-aandrijving vormen een nichemarkt in Nederland, maar Toyota denkt toch voldoende klanten te vinden voor de Pro Ace met aandrijving op alle wielen.

Toyota’s integrale aandrijvingssysteem is afkomstig van het Franse Automobiles Dangel, dat ook samenwerkt met de PSA-groep waarmee Toyota de Pro Ace deelt. Importeur Louwman & Parqui verwacht de ProAce 4×4 eind november naar Nederland te halen. Het systeem van Dangel is elektronisch inschakelbaar, zodat brandstofverbruik en uitstoot tijdens ritten op de weg niet onnodig hoog oplopen. De prijs voor deze uitvoering is nog niet bekend.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie