Grijs beheer

Arrival in Europa via Leaseplan

Arrival komt via Leaseplan naar Europa.

Leasemaatschappij Leaseplan wordt preferred supplier van de elektrische bedrijfswagens van de Britse EV-fabrikant Arrival in de leasemarkt. Dat meldt Leaseplan.

De samenwerking beslaat in eerste instantie drieduizend bestelbussen, waarvoor in het derde kwartaal van dit jaar de handtekeningen moeten zijn gezet. Ze worden via operational leasecontracten in de markt gezet. “Het online shoppen neemt een enorme vlucht, maar we moeten ook de luchtvervuiling adresseren die gepaard gaat met de bezorging van deze aankopen”, zegt Leaseplan-ceo Tex Gunning. “We moeten op zoek naar duurzame en groene oplossingen, en die biedt Arrival met zijn innovatieve elektrische bestelauto’s.”Lees ook: Voor de emissieloze belofte is het nog te vroeg.

“Als lid van de EV100-club doet Leaseplan er veel aan om de CO2-footprint te verlagen en duurzame mobiliteit op de agenda te zetten”, zegt Avinash Rugoobur, president van Arrival. “Daarom zijn we verheugd met dit partnership, waarmee de ontwikkeling naar nulemissie mobiliteit verder kunnen versnellen.”

Leaseplan heeft een vloot van 1,9 miljoen auto’s wereldwijd.

Arrival in Europa via Leaseplan | Fleet&Mobility
Grijs beheer

Arrival in Europa via Leaseplan

Arrival komt via Leaseplan naar Europa.

Leasemaatschappij Leaseplan wordt preferred supplier van de elektrische bedrijfswagens van de Britse EV-fabrikant Arrival in de leasemarkt. Dat meldt Leaseplan.

De samenwerking beslaat in eerste instantie drieduizend bestelbussen, waarvoor in het derde kwartaal van dit jaar de handtekeningen moeten zijn gezet. Ze worden via operational leasecontracten in de markt gezet. “Het online shoppen neemt een enorme vlucht, maar we moeten ook de luchtvervuiling adresseren die gepaard gaat met de bezorging van deze aankopen”, zegt Leaseplan-ceo Tex Gunning. “We moeten op zoek naar duurzame en groene oplossingen, en die biedt Arrival met zijn innovatieve elektrische bestelauto’s.”Lees ook: Voor de emissieloze belofte is het nog te vroeg.

“Als lid van de EV100-club doet Leaseplan er veel aan om de CO2-footprint te verlagen en duurzame mobiliteit op de agenda te zetten”, zegt Avinash Rugoobur, president van Arrival. “Daarom zijn we verheugd met dit partnership, waarmee de ontwikkeling naar nulemissie mobiliteit verder kunnen versnellen.”

Leaseplan heeft een vloot van 1,9 miljoen auto’s wereldwijd.