Grijs beheer

LEVC lanceert elektrische bestelwagen VN5

De VN5 van LEVC. (Foto: LEVC)

De London Electric Vehicle Company (LEVC), bekend van de Londense PHEV-taxi en dochter van het Chinese Geely, lanceert de elektrische bestelwagen VN5 in Europa. Dat meldt de fabrikant.

De kleine bestelwagen moet volgens de fabrikant met zijn eCity-tecjnologie voor een revolutie zorgen in het segment tot 1 ton. Eerder maakte de fabrikant al bekend dat het de Europese markt voor bestellers wil veroveren. De actieradius van de besteller, als het gaat om elektrisch rijden, is 98 kilometer (WLTP). Daarnaast is het voertuig voorzien van een benzinemotor, waardoor de totale actieradius 489 kilometer bedraagt (WLTP). Het model heeft een laadruimte van 5,5 m3 en een laadvermogen van 735 kg.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Jeroen Vos
LEVC lanceert elektrische bestelwagen VN5 | Fleet&Mobility
Grijs beheer

LEVC lanceert elektrische bestelwagen VN5

De VN5 van LEVC. (Foto: LEVC)

De London Electric Vehicle Company (LEVC), bekend van de Londense PHEV-taxi en dochter van het Chinese Geely, lanceert de elektrische bestelwagen VN5 in Europa. Dat meldt de fabrikant.

De kleine bestelwagen moet volgens de fabrikant met zijn eCity-tecjnologie voor een revolutie zorgen in het segment tot 1 ton. Eerder maakte de fabrikant al bekend dat het de Europese markt voor bestellers wil veroveren. De actieradius van de besteller, als het gaat om elektrisch rijden, is 98 kilometer (WLTP). Daarnaast is het voertuig voorzien van een benzinemotor, waardoor de totale actieradius 489 kilometer bedraagt (WLTP). Het model heeft een laadruimte van 5,5 m3 en een laadvermogen van 735 kg.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Jeroen Vos