Prorail: sensoren moeten bevroren wissels voorkomen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Jaap Eikelboom, woordvoerder van Prorail: “Vorige winter hebben we natuurlijk niet echt vrieskou gehad. Daarom zetten we de test dit jaar voort.” Er worden rond Utrecht Centraal meer testen uitgevoerd. “Met de data gaan we kijken hoe functioneel de sensoren zijn om wisselstoringen te voorkomen”, aldus Eikelboom.

Staatssecretaris Sharon Dijksma wil van het bedrijf een zelfstandig bestuursorgaan maken. Ook is de spoorlijnbeheerder onlangs gestart met een campagne om mensen voor gevaarlijke oversteekplaatsen te waarschuwen.  

Prorail: sensoren moeten bevroren wissels voorkomen | Fleet&Mobility

Prorail: sensoren moeten bevroren wissels voorkomen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Jaap Eikelboom, woordvoerder van Prorail: “Vorige winter hebben we natuurlijk niet echt vrieskou gehad. Daarom zetten we de test dit jaar voort.” Er worden rond Utrecht Centraal meer testen uitgevoerd. “Met de data gaan we kijken hoe functioneel de sensoren zijn om wisselstoringen te voorkomen”, aldus Eikelboom.

Staatssecretaris Sharon Dijksma wil van het bedrijf een zelfstandig bestuursorgaan maken. Ook is de spoorlijnbeheerder onlangs gestart met een campagne om mensen voor gevaarlijke oversteekplaatsen te waarschuwen.