Leasing en verhuur

Laatste update:

Pieter Bos nieuwe manager fleetsales Renault Nederland

Pieter Bos (35, foto) is de nieuwe manager fleetsales bij Renault Nederland. Deze functie werd tot augustus vorig jaar door Evert van der Wal ingevuld.

Dat meldt Renault Nederland.

In zijn nieuwe functie is Bos verantwoordelijk voor de activiteiten van Renault in de lease- en zakelijke markt. Hij werkt al elf jaar bij de importeur en was tot voor kort marketingmanager aftersales.

Bruno Hohmann (36) begint 1 maart als country operations director bij Renault Nederland. De Braziliaan volgt Diederik Mol op, die de functie sinds 2014 vervulde. En het afgelopen half jaar ook de taken van Van der Wal op zich nam. Mol is nu als aftersales director Europe toegevoegd aan het directieteam van Groupe Renault in Parijs.

Pieter Bos maakt deel uit van het team van Hohmann.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Pieter Bos nieuwe manager fleetsales Renault Nederland | Fleet&Mobility

Pieter Bos nieuwe manager fleetsales Renault Nederland

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt Renault Nederland.

In zijn nieuwe functie is Bos verantwoordelijk voor de activiteiten van Renault in de lease- en zakelijke markt. Hij werkt al elf jaar bij de importeur en was tot voor kort marketingmanager aftersales.

Bruno Hohmann (36) begint 1 maart als country operations director bij Renault Nederland. De Braziliaan volgt Diederik Mol op, die de functie sinds 2014 vervulde. En het afgelopen half jaar ook de taken van Van der Wal op zich nam. Mol is nu als aftersales director Europe toegevoegd aan het directieteam van Groupe Renault in Parijs.

Pieter Bos maakt deel uit van het team van Hohmann.