Hertz Nederland: alle vestigingen voegen budgetdochter Thrifty toe

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:

Dat meldt Hertz vandaag.

Thrifty, werd in 2013 gekocht door Hertz en was daarvoor in handen was van onder andere In de Wal en Thrifty Car Rental Nederland. Het biedt een kleiner assortiment aan voertuigen dan Hertz. De voertuigen zijn maximaal negen maanden oud en het tarief is inclusief 100 kilometer per dag. In tegenstelling tot Hertz is er geen haal- en brengservice voor klanten.

Nedcars

“Wij werken op luchthaven-vestigingen al met Thrifty samen en dit blijkt een perfecte aanvulling te zijn op Hertz”, zegt Henk van den Helder, general manager Hertz Benelux. “Thrifty is voornamelijk gericht op de vrijetijdsmarkt en we denken deze groep consumenten op deze manier beter te kunnen bedienen.”

Hertz rolt de Thrifty-formule uit op dertig eigen locaties en zoekt partners op plekken waar het bedrijf zelf niet gevestigd is. In Amsterdam is het lokale autoverhuurbedrijf Nedcars benoemd tot agent voor het merk Thrifty.

Hertz Nederland: alle vestigingen voegen budgetdochter Thrifty toe | Fleet&Mobility

Hertz Nederland: alle vestigingen voegen budgetdochter Thrifty toe

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:

Dat meldt Hertz vandaag.

Thrifty, werd in 2013 gekocht door Hertz en was daarvoor in handen was van onder andere In de Wal en Thrifty Car Rental Nederland. Het biedt een kleiner assortiment aan voertuigen dan Hertz. De voertuigen zijn maximaal negen maanden oud en het tarief is inclusief 100 kilometer per dag. In tegenstelling tot Hertz is er geen haal- en brengservice voor klanten.

Nedcars

“Wij werken op luchthaven-vestigingen al met Thrifty samen en dit blijkt een perfecte aanvulling te zijn op Hertz”, zegt Henk van den Helder, general manager Hertz Benelux. “Thrifty is voornamelijk gericht op de vrijetijdsmarkt en we denken deze groep consumenten op deze manier beter te kunnen bedienen.”

Hertz rolt de Thrifty-formule uit op dertig eigen locaties en zoekt partners op plekken waar het bedrijf zelf niet gevestigd is. In Amsterdam is het lokale autoverhuurbedrijf Nedcars benoemd tot agent voor het merk Thrifty.