Alphabet kroont VW T-Roc tot private leaseauto van het jaar

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
VW T-Roc populair in private lease bij Alphabet. (Foto: VW)

Leasemaatschappij Alphabet organiseerde dit jaar voor de derde keer de verkiezing voor de beste private lease auto. Zo laat het bedrijf weten in een persbericht. In tegenstelling tot voorgaande jaren is de winnaar dit jaar volledig gekozen door het publiek. Dat kon online kiezen uit de negen meest populair auto’s in drie klassen (City, Compact en suv). De VW T-Roc De VW T-Roc werd zowel tot winnaar in het suv segment, als de overall winnaar.

Alphabet kroont VW T-Roc tot private leaseauto van het jaar | Fleet&Mobility

Alphabet kroont VW T-Roc tot private leaseauto van het jaar

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
VW T-Roc populair in private lease bij Alphabet. (Foto: VW)

Leasemaatschappij Alphabet organiseerde dit jaar voor de derde keer de verkiezing voor de beste private lease auto. Zo laat het bedrijf weten in een persbericht. In tegenstelling tot voorgaande jaren is de winnaar dit jaar volledig gekozen door het publiek. Dat kon online kiezen uit de negen meest populair auto’s in drie klassen (City, Compact en suv). De VW T-Roc De VW T-Roc werd zowel tot winnaar in het suv segment, als de overall winnaar.