Leasing en verhuur

Sixt biedt Rotterdam autoverhuur zonder baliecontact

Sixt bouwt voort op deelautodienst Sixt share (Foto: Sixt)

Autoverhuurbedrijf Sixt opent in Rotterdam drie App Only Fastlane verhuurlocaties in het centrum. De huurauto’s kunnen daar met een app gereserveerd, opgehaald en teruggebracht worden. Huurders hoeven zich niet meer te melden aan een balie, meldt Sixt in een persbericht.

Omdat de locaties in het Scheepvaartkwartier, de Maastoren en bij Westblaak zich bevinden in bestaande parkeergarages geeft het geen extra parkeerdruk op straat, stelt Sixt. De Fastlane-vestigingen zijn een aanvulling op de drie bestaande bemande vestigingen in de regio Rotterdam.

“Wij geloven dat bezit van een eigen auto in Rotterdam eigenlijk niet meer nodig is, doordat het nu zo makkelijk is om over een auto te beschikken wanneer het uitkomt”, stelt Karen van den Boom, managing director van Sixt Benelux. “Sixt share voor de korte ritjes, de Fastlane voor een dag of langer, of een auto abonnement van Sixt+, wanneer iemand voor minimaal een maand een auto wil gebruiken. Via de app zijn deze verschillende diensten makkelijk en 24/7 te regelen.” Bijkomend voordeel is volgens Sixt dat de huur op de Fastlane-locaties ook tot circa 25 procent goedkoper is.

Sixt bouwt met de autoverhuur zonder baliecontact voort op de eigen deelauto-dienst Sixt share. Andere deelautoservices bieden ook op basis van enkel een app toegang tot een deelauto. 

In juni opende Sixt al App Only Fastlane autoverhuur in Amsterdam.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Maarten
Sixt biedt Rotterdam autoverhuur zonder baliecontact | Fleet&Mobility
Leasing en verhuur

Sixt biedt Rotterdam autoverhuur zonder baliecontact

Sixt bouwt voort op deelautodienst Sixt share (Foto: Sixt)

Autoverhuurbedrijf Sixt opent in Rotterdam drie App Only Fastlane verhuurlocaties in het centrum. De huurauto’s kunnen daar met een app gereserveerd, opgehaald en teruggebracht worden. Huurders hoeven zich niet meer te melden aan een balie, meldt Sixt in een persbericht.

Omdat de locaties in het Scheepvaartkwartier, de Maastoren en bij Westblaak zich bevinden in bestaande parkeergarages geeft het geen extra parkeerdruk op straat, stelt Sixt. De Fastlane-vestigingen zijn een aanvulling op de drie bestaande bemande vestigingen in de regio Rotterdam.

“Wij geloven dat bezit van een eigen auto in Rotterdam eigenlijk niet meer nodig is, doordat het nu zo makkelijk is om over een auto te beschikken wanneer het uitkomt”, stelt Karen van den Boom, managing director van Sixt Benelux. “Sixt share voor de korte ritjes, de Fastlane voor een dag of langer, of een auto abonnement van Sixt+, wanneer iemand voor minimaal een maand een auto wil gebruiken. Via de app zijn deze verschillende diensten makkelijk en 24/7 te regelen.” Bijkomend voordeel is volgens Sixt dat de huur op de Fastlane-locaties ook tot circa 25 procent goedkoper is.

Sixt bouwt met de autoverhuur zonder baliecontact voort op de eigen deelauto-dienst Sixt share. Andere deelautoservices bieden ook op basis van enkel een app toegang tot een deelauto. 

In juni opende Sixt al App Only Fastlane autoverhuur in Amsterdam.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Maarten