Leasing en verhuur

Laatste update:

ALD preferred supplier Tesla, ook voor private lease

Foto: Shutterstock

ALD Automotive biedt dankzij een partnership met Tesla nu ook full operational leasecontracten aan voor particulieren in onder andere Nederland, Frankrijk, Finland, Ierland en Denemarken. Dat maakt de leasemaatschappij bekend.

ALD Automotive is benoemd tot preferred operational leasepartner van Tesla in Europa. Dat betekent dat zakelijke klanten van ALD Automotive in 16 Europese landen gebruik kunnen maken van full-service leasecontracten voor de Model 3, Model Y, Model S en Model X van de elektrische autofabrikant.

Klanten die een leasecontract via ALD Automotive afsluiten, kunnen gebruik maken van dienstverlening als bandenwissels, pechhulp, verzekeringen en de registratie van het voertuig. Ook onderhoud aan de leaseauto en de mobiele service worden verzorgd, via de Tesla locaties in Europa. Naast Nederland kunnen particulieren ook in Frankrijk, Finland, Ierland, en Denemarken gebruikmaken van de full-service lease opties voor Tesla’s.

Uitbreiding

Pravin Chaturi, partnerships director ALD Automotive Nederland, is trots op deze samenwerking en de uitbreiding van het elektrische aanbod. “Niet alleen omdat we zo het volledige aanbod aan modellen van Tesla op een toegankelijke en flexibele manier kunnen aanbieden aan de zakelijke markt. Maar ook omdat we – samen met Frankrijk, Finland en Ierland – de particuliere markt kunnen bedienen. Dit draagt bij aan onze duurzame groeistrategie als belangrijke speler in de energietransitie.”

ALD faciliteert ook de full operational leasecontracten voor Lynk&Co.

ALD preferred supplier Tesla, ook voor private lease | Fleet&Mobility

ALD preferred supplier Tesla, ook voor private lease

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Foto: Shutterstock

ALD Automotive is benoemd tot preferred operational leasepartner van Tesla in Europa. Dat betekent dat zakelijke klanten van ALD Automotive in 16 Europese landen gebruik kunnen maken van full-service leasecontracten voor de Model 3, Model Y, Model S en Model X van de elektrische autofabrikant.

Klanten die een leasecontract via ALD Automotive afsluiten, kunnen gebruik maken van dienstverlening als bandenwissels, pechhulp, verzekeringen en de registratie van het voertuig. Ook onderhoud aan de leaseauto en de mobiele service worden verzorgd, via de Tesla locaties in Europa. Naast Nederland kunnen particulieren ook in Frankrijk, Finland, Ierland, en Denemarken gebruikmaken van de full-service lease opties voor Tesla’s.

Uitbreiding

Pravin Chaturi, partnerships director ALD Automotive Nederland, is trots op deze samenwerking en de uitbreiding van het elektrische aanbod. “Niet alleen omdat we zo het volledige aanbod aan modellen van Tesla op een toegankelijke en flexibele manier kunnen aanbieden aan de zakelijke markt. Maar ook omdat we – samen met Frankrijk, Finland en Ierland – de particuliere markt kunnen bedienen. Dit draagt bij aan onze duurzame groeistrategie als belangrijke speler in de energietransitie.”

ALD faciliteert ook de full operational leasecontracten voor Lynk&Co.