Overig

Laatste update:

Lease Service Partner komt met netwerk zakelijk gestuurd onderhoud

Lease Service Partner streeft naar een netwerk van 250 bedrijven voor zakelijk gestuurd onderhoud. (Foto: LSP)

Lease Service Partner is een nieuw concept dat zich met een netwerk van universele bedrijven richt op gestuurd onderhoud uit de zakelijke markt. 

De nieuwe formule streeft tegen 2025 naar een landelijk dekkend netwerk van zo’n 250 bedrijven, zo laat Lease Service Partner weten. Inmiddels hebben zich al twee Autofirst-bedrijven aangesloten als Lease Service Partner, terwijl op korte termijn ook vestigingen van Carteam en Das Autohaus Nederland zullen volgen, aldus LSP.

“Leasemaatschappijen en fleetpartijen zorgen met hun enorme wagenparken jaarlijks voor een omzet van bijna 500 miljoen euro aan gestuurd onderhoud”, aldus Denis van Altena, voormalig directeur James Autoservice, die samen met Maik Dielissen initiatiefnemer en eigenaar van Lease Service Partner. “Het overgrote deel van dat onderhoud komt tot dusver bij merkdealers terecht. Via een uitgebreid netwerk van gecertificeerde servicebedrijven bieden wij deze grootzakelijke klanten nu de mogelijkheid om het onderhoud van hun wagenparken eenvoudig onder te brengen binnen één centrale formule.”

De aangesloten bedrijven moeten voldoen aan de Qualified Premium-certificering, een kwaliteitslabel van Stichting Duurzaam Repareren dat  zorgt voor extra service voor zakelijke rijders, zoals faciliteiten om door te kunnen blijven werken tijdens een onderhoudsbeurt. Behalve in eigen land, wil LSP het netwerk ook op Europees niveau verder uitbreiden.

Meer lezen over gestuurd onderhoud

Lease Service Partner komt met netwerk zakelijk gestuurd onderhoud | Fleet&Mobility
Overig

Laatste update:

Lease Service Partner komt met netwerk zakelijk gestuurd onderhoud

Lease Service Partner streeft naar een netwerk van 250 bedrijven voor zakelijk gestuurd onderhoud. (Foto: LSP)

Lease Service Partner is een nieuw concept dat zich met een netwerk van universele bedrijven richt op gestuurd onderhoud uit de zakelijke markt. 

De nieuwe formule streeft tegen 2025 naar een landelijk dekkend netwerk van zo’n 250 bedrijven, zo laat Lease Service Partner weten. Inmiddels hebben zich al twee Autofirst-bedrijven aangesloten als Lease Service Partner, terwijl op korte termijn ook vestigingen van Carteam en Das Autohaus Nederland zullen volgen, aldus LSP.

“Leasemaatschappijen en fleetpartijen zorgen met hun enorme wagenparken jaarlijks voor een omzet van bijna 500 miljoen euro aan gestuurd onderhoud”, aldus Denis van Altena, voormalig directeur James Autoservice, die samen met Maik Dielissen initiatiefnemer en eigenaar van Lease Service Partner. “Het overgrote deel van dat onderhoud komt tot dusver bij merkdealers terecht. Via een uitgebreid netwerk van gecertificeerde servicebedrijven bieden wij deze grootzakelijke klanten nu de mogelijkheid om het onderhoud van hun wagenparken eenvoudig onder te brengen binnen één centrale formule.”

De aangesloten bedrijven moeten voldoen aan de Qualified Premium-certificering, een kwaliteitslabel van Stichting Duurzaam Repareren dat  zorgt voor extra service voor zakelijke rijders, zoals faciliteiten om door te kunnen blijven werken tijdens een onderhoudsbeurt. Behalve in eigen land, wil LSP het netwerk ook op Europees niveau verder uitbreiden.

Meer lezen over gestuurd onderhoud