Personenauto's

Laatste update:

Ford krijgt meer Flexifuel-modellen

De Ford Mondeo, Galaxy en S-Max zijn tegenwoordig leverbaar met 2.0 16v Flexifuel-motor. De modellen hebben energielabel B. Tijdelijk worden deze modellen verkocht voor 1.500 euro minder dan de vergelijkbare benzineversie.

Tot voorkort waren alleen de Ford Focus en C-Max in Flexifuel-uitvoering verkrijgbaar.

Flexifuel-auto’s rijden zowel op reguliere benzine als op E85, een brandstof die tot 85% uit bio-ethanol bestaat. Brandstofleverancier Tamoil heeft in Nederland inmiddels 22 tankstations voorzien van een E85 vulpunt.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Ford krijgt meer Flexifuel-modellen | Fleet&Mobility
Personenauto's

Laatste update:

Ford krijgt meer Flexifuel-modellen

De Ford Mondeo, Galaxy en S-Max zijn tegenwoordig leverbaar met 2.0 16v Flexifuel-motor. De modellen hebben energielabel B. Tijdelijk worden deze modellen verkocht voor 1.500 euro minder dan de vergelijkbare benzineversie.

Tot voorkort waren alleen de Ford Focus en C-Max in Flexifuel-uitvoering verkrijgbaar.

Flexifuel-auto’s rijden zowel op reguliere benzine als op E85, een brandstof die tot 85% uit bio-ethanol bestaat. Brandstofleverancier Tamoil heeft in Nederland inmiddels 22 tankstations voorzien van een E85 vulpunt.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie