Personenauto's

Laatste update:

Aygo nog steeds meest waardevast

Voor het derde jaar op rij is de Toyota Aygo de meest waardevaste auto op de Nederlandse markt. De minst waardevaste auto`s – zoals eveneens in de afgelopen jaren al het geval was – zijn de Hyundai Grandeur en de Jaguar XJ. Dat blijkt uit een restwaarde analyse van dataleverancier Autotelex.

Het waardebeeld is in de afgelopen tijd nauwelijks veranderd. Grote modellen zijn weinig waardevast, kleine en zuinige modellen daarentegen wel. Ook de hybrides van Toyota en Honda hebben volgens Autotelex een hoge waardevastheid.

Klik hier voor de hele lijst (pdf).

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Aygo nog steeds meest waardevast | Fleet&Mobility
Personenauto's

Laatste update:

Aygo nog steeds meest waardevast

Voor het derde jaar op rij is de Toyota Aygo de meest waardevaste auto op de Nederlandse markt. De minst waardevaste auto`s – zoals eveneens in de afgelopen jaren al het geval was – zijn de Hyundai Grandeur en de Jaguar XJ. Dat blijkt uit een restwaarde analyse van dataleverancier Autotelex.

Het waardebeeld is in de afgelopen tijd nauwelijks veranderd. Grote modellen zijn weinig waardevast, kleine en zuinige modellen daarentegen wel. Ook de hybrides van Toyota en Honda hebben volgens Autotelex een hoge waardevastheid.

Klik hier voor de hele lijst (pdf).

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie