Personenauto's

Laatste update:

Elektrische Partner en Berlingo op komst

Mitsubishi Motors Corporation en PSA Peugeot Citroën hebben hun samenwerking op het gebied van elektrisch vervoer uitgebreid. In Spanje wordt begonnen met de ontwikkeling van elektrische versies van de Peugeot Partner en de Citroën Berlingo.

 Eind 2012 moeten de eerste elektrische bestelwagens van de band rollen. Vandaag is de samenwerkingsovereenkomst getekend. De fabrikanten hebben gezamenlijk al de Peugeot Ion en Citroën C-zero ontwikkeld op basis van de Mitsubishi Imiev.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Elektrische Partner en Berlingo op komst | Fleet&Mobility
Personenauto's

Laatste update:

Elektrische Partner en Berlingo op komst

Mitsubishi Motors Corporation en PSA Peugeot Citroën hebben hun samenwerking op het gebied van elektrisch vervoer uitgebreid. In Spanje wordt begonnen met de ontwikkeling van elektrische versies van de Peugeot Partner en de Citroën Berlingo.

 Eind 2012 moeten de eerste elektrische bestelwagens van de band rollen. Vandaag is de samenwerkingsovereenkomst getekend. De fabrikanten hebben gezamenlijk al de Peugeot Ion en Citroën C-zero ontwikkeld op basis van de Mitsubishi Imiev.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie