Mobiliteitswinnaar gaat paar miljoen besparen op airtravel

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het kan nog beter meent hij, zijn volgende doel is dan ook om de travelpolicy van DSM aan te pakken. “Binnen de travelindustrie kun je al snel een paar miljoen per jaar besparen.” Volgens Bieleveld zou het al schelen als er bewuster wordt nagedacht over een reis. “DSM is actief in twintig landen wereldwijd. Door zakelijk reizigers bij iedere reis drie alternatieven aan te bieden en duidelijke afspraken te maken over het reserveren van hotels en taxi’s, kan eenvoudig veel geld worden bespaard.” Wanneer de nieuwe policy klaar moet zijn is nog niet bekend.

Privélease
Bieleveld won gisteren tijdens het Fleetmanagement event 2015 de award. Naast zijn global-prestaties zegt hij de award ook te danken te hebben aan zijn privelease-initiatief. Sinds mei kunnen de 5 duizend Nederlandse medewerkers van DSM een privéleasecontract afsluiten bij leasemaatschappij Multilease, gefaciliteerd door DSM.

Voor nu gaat Bieleveld vooral genieten van zijn overwinning. “Ik heb er hard voor gewerkt. Ik was ook heel blij om zoveel bekenden te zien tijdens de uitreiking, waaronder oud-winnaar (2012) Ronald de Hoog. Hij is toch een beetje mijn goeroe geweest en heeft me veel geleerd over het vak.”

Mobiliteitswinnaar gaat paar miljoen besparen op airtravel | Fleet&Mobility

Mobiliteitswinnaar gaat paar miljoen besparen op airtravel

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het kan nog beter meent hij, zijn volgende doel is dan ook om de travelpolicy van DSM aan te pakken. “Binnen de travelindustrie kun je al snel een paar miljoen per jaar besparen.” Volgens Bieleveld zou het al schelen als er bewuster wordt nagedacht over een reis. “DSM is actief in twintig landen wereldwijd. Door zakelijk reizigers bij iedere reis drie alternatieven aan te bieden en duidelijke afspraken te maken over het reserveren van hotels en taxi’s, kan eenvoudig veel geld worden bespaard.” Wanneer de nieuwe policy klaar moet zijn is nog niet bekend.

Privélease
Bieleveld won gisteren tijdens het Fleetmanagement event 2015 de award. Naast zijn global-prestaties zegt hij de award ook te danken te hebben aan zijn privelease-initiatief. Sinds mei kunnen de 5 duizend Nederlandse medewerkers van DSM een privéleasecontract afsluiten bij leasemaatschappij Multilease, gefaciliteerd door DSM.

Voor nu gaat Bieleveld vooral genieten van zijn overwinning. “Ik heb er hard voor gewerkt. Ik was ook heel blij om zoveel bekenden te zien tijdens de uitreiking, waaronder oud-winnaar (2012) Ronald de Hoog. Hij is toch een beetje mijn goeroe geweest en heeft me veel geleerd over het vak.”