Verstoep (Kia Nederland): marktaandeel van 7,5 procent als nieuwe standaard

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:

Kia kende een uiterst succesvol 2020, vooral dankzij de elektrische Niro. Het marktaandeel op de markt voor nieuwe personenauto’s kwam uit op zo’n 7,5 procent, en het hoofdkantoor heeft al laten weten dat dat de nieuwe standaard moet zijn. Dat vertelde Léan Verstoep, directeur Kia Nederland, in de Automotive Livestream. Ook Paul Harms, directeur van Mobility Service Nederland, was te gast en gaf onder andere zijn visie op de huidige stimuleringsmaatregelen. “De overheid bouwt het bijtellingsvoordeel te vroeg af.’

De Livestream is terug te zien via YoutubeLinkedInFacebook en hieronder:

Verstoep (Kia Nederland): marktaandeel van 7,5 procent als nieuwe standaard | Fleet&Mobility

Verstoep (Kia Nederland): marktaandeel van 7,5 procent als nieuwe standaard

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:

Kia kende een uiterst succesvol 2020, vooral dankzij de elektrische Niro. Het marktaandeel op de markt voor nieuwe personenauto’s kwam uit op zo’n 7,5 procent, en het hoofdkantoor heeft al laten weten dat dat de nieuwe standaard moet zijn. Dat vertelde Léan Verstoep, directeur Kia Nederland, in de Automotive Livestream. Ook Paul Harms, directeur van Mobility Service Nederland, was te gast en gaf onder andere zijn visie op de huidige stimuleringsmaatregelen. “De overheid bouwt het bijtellingsvoordeel te vroeg af.’

De Livestream is terug te zien via YoutubeLinkedInFacebook en hieronder: