Zweeds Work System nu ook in Nederland te koop

Work System besteedt veel aandacht aan veiligheid en duurzaamheid.

Goed nieuws op het gebied van bedrijfswageninrichtingen: sinds begin dit jaar wordt het Zweedse merk Work System ook in Nederland geleverd. Work System staat voor slimme en modulaire systemen voor een betaalbare prijs. En wie wil kan het zelf inbouwen.

Een opgeruimde bus is klaar voor de volgende klus. Daarom heeft bijna elke bestelbus een inrichting nodig. Soms zelfgemaakt, soms super luxe. Work System is een compleet interieursysteem dat kwaliteit koppelt aan een aantrekkelijke prijs. Het is ontwikkeld door het Zweedse concern waar ook Ikea toe behoort. En de bedrijfswageninrichtingen van Work System zijn ook net zo slim ontworpen als de meubelen van de meubelgigant. Voor de verschillende merken en modellen bestelauto’s zijn modulair opgebouwde interieurs ontwikkeld, die heel eenvoudig via de webshop worksystem.nl te bestellen zijn. De prijs staat er meteen bij, want Work System houdt van duidelijkheid.
Naast de standaardmodules is het ook mogelijk om maatwerk te bestellen. Meer gereedschapsbakken, meer of juist minder lades: het kan allemaal. Opvallend is dat de levertijd zelfs met maatwerk heel kort blijft: volgens de Nederlandse importeur wordt het systeem vrijwel altijd binnen 5 tot 7 werkdagen na de bestelling afgeleverd.

Overzichtelijk

De inrichtingen van Work System vormen een uitkomst voor wie zijn spullen graag overzichtelijk bij de hand heeft. Er zijn de gebruikelijke gesloten lades, maar ook open lades voor uw eigen gereedschapskoffers. Deze zijn beschikbaar in diverse maten, zodat gebruikers niet gedwongen worden om meteen een nieuwe gereedschapskoffer aan te schaffen. Natuurlijk zijn er de bekende gereedschapsrekken, maar er zijn ook smartboxen voor zaken als spuitbussen, tubes met kit of andere zaken die de gebruiker meerdere keren per dag nodig heeft. Door een slimme combinatie van staal, aluminium en kunststof, zijn de diverse kasten en lades licht van gewicht maar toch stevig. Bijzonder is ook dat de ruimte op de achterdeuren en zijwanden gebruikt kan worden voor speciaal op maat gemaakte gereedschapsborden.

Focus op veiligheid en duurzaamheid

Het Zweedse karakter van de fabrikant blijkt uit de degelijke en slimme opbouw, maar ook uit de focus op veiligheid. Bedrijfswagens met interieurs van Work System zijn blootgesteld aan diverse crashtesten, om de veiligheid van de inzittenden te garanderen. Aan de constructie van de lades, de kasten en de sluitingen is zeer veel aandacht besteed, zodat ook zware schokken niet meteen tot een probleem leiden. Daarnaast is er veel aandacht besteed aan duurzaamheid. De verschillende onderdelen zijn voor 100% opnieuw te gebruiken. Alle toegepaste kunststof is gemaakt van gerecycled plastic. De fabriek in Zweden is voorzien van een grote hoeveelheid zonnepanelen, die zorgen voor bijna alle benodigde energie. En minstens zo duurzaam: de interieurs zijn dankzij de lange levensduur eenvoudig over te zetten in een volgende bestelbus.
De bedrijfswageninrichtingen van Work System kunnen door één van de Nederlandse partners worden ingebouwd. Maar – en daar komt de verwantschap met Ikea naar voren – het is ook heel goed mogelijk om Work System zélf in te bouwen. Er wordt een nauwkeurige handleiding meegeleverd en iedereen die handig is kan het zelf inbouwen. Zo komt een kwalitatief hoogwaardige bedrijfswageninrichting voor elke slimme zelfstandige binnen handbereik.

Meer weten over Work System of de mogelijkheid om partner te worden? www.worksystem.nl

Zweeds Work System nu ook in Nederland te koop | Fleet&Mobility

Zweeds Work System nu ook in Nederland te koop

Work System besteedt veel aandacht aan veiligheid en duurzaamheid.

Goed nieuws op het gebied van bedrijfswageninrichtingen: sinds begin dit jaar wordt het Zweedse merk Work System ook in Nederland geleverd. Work System staat voor slimme en modulaire systemen voor een betaalbare prijs. En wie wil kan het zelf inbouwen.

Een opgeruimde bus is klaar voor de volgende klus. Daarom heeft bijna elke bestelbus een inrichting nodig. Soms zelfgemaakt, soms super luxe. Work System is een compleet interieursysteem dat kwaliteit koppelt aan een aantrekkelijke prijs. Het is ontwikkeld door het Zweedse concern waar ook Ikea toe behoort. En de bedrijfswageninrichtingen van Work System zijn ook net zo slim ontworpen als de meubelen van de meubelgigant. Voor de verschillende merken en modellen bestelauto’s zijn modulair opgebouwde interieurs ontwikkeld, die heel eenvoudig via de webshop worksystem.nl te bestellen zijn. De prijs staat er meteen bij, want Work System houdt van duidelijkheid.
Naast de standaardmodules is het ook mogelijk om maatwerk te bestellen. Meer gereedschapsbakken, meer of juist minder lades: het kan allemaal. Opvallend is dat de levertijd zelfs met maatwerk heel kort blijft: volgens de Nederlandse importeur wordt het systeem vrijwel altijd binnen 5 tot 7 werkdagen na de bestelling afgeleverd.

Overzichtelijk

De inrichtingen van Work System vormen een uitkomst voor wie zijn spullen graag overzichtelijk bij de hand heeft. Er zijn de gebruikelijke gesloten lades, maar ook open lades voor uw eigen gereedschapskoffers. Deze zijn beschikbaar in diverse maten, zodat gebruikers niet gedwongen worden om meteen een nieuwe gereedschapskoffer aan te schaffen. Natuurlijk zijn er de bekende gereedschapsrekken, maar er zijn ook smartboxen voor zaken als spuitbussen, tubes met kit of andere zaken die de gebruiker meerdere keren per dag nodig heeft. Door een slimme combinatie van staal, aluminium en kunststof, zijn de diverse kasten en lades licht van gewicht maar toch stevig. Bijzonder is ook dat de ruimte op de achterdeuren en zijwanden gebruikt kan worden voor speciaal op maat gemaakte gereedschapsborden.

Focus op veiligheid en duurzaamheid

Het Zweedse karakter van de fabrikant blijkt uit de degelijke en slimme opbouw, maar ook uit de focus op veiligheid. Bedrijfswagens met interieurs van Work System zijn blootgesteld aan diverse crashtesten, om de veiligheid van de inzittenden te garanderen. Aan de constructie van de lades, de kasten en de sluitingen is zeer veel aandacht besteed, zodat ook zware schokken niet meteen tot een probleem leiden. Daarnaast is er veel aandacht besteed aan duurzaamheid. De verschillende onderdelen zijn voor 100% opnieuw te gebruiken. Alle toegepaste kunststof is gemaakt van gerecycled plastic. De fabriek in Zweden is voorzien van een grote hoeveelheid zonnepanelen, die zorgen voor bijna alle benodigde energie. En minstens zo duurzaam: de interieurs zijn dankzij de lange levensduur eenvoudig over te zetten in een volgende bestelbus.
De bedrijfswageninrichtingen van Work System kunnen door één van de Nederlandse partners worden ingebouwd. Maar – en daar komt de verwantschap met Ikea naar voren – het is ook heel goed mogelijk om Work System zélf in te bouwen. Er wordt een nauwkeurige handleiding meegeleverd en iedereen die handig is kan het zelf inbouwen. Zo komt een kwalitatief hoogwaardige bedrijfswageninrichting voor elke slimme zelfstandige binnen handbereik.

Meer weten over Work System of de mogelijkheid om partner te worden? www.worksystem.nl