De carroussel

Redactie Redactie
• Laatste update:

De Boer was fleetmanager bij Rijkswaterstaat en is nu aangesteld als manager damage, insurance & maintenance.

Hyundai heeft BAS WIBIER aangesteld als algemeen directeur van Hyundai Motor Netherlands. Wibier (46) werkte de afgelopen negen jaar bij de importeur als marketingdirecteur. In de functie van directeur volgt hij Hans Kwaad op, die tegenwoordig (weer) werkzaam is bij Autobinck.

Bij Xximo is MARCO NEDERVEEN aangesteld als manager European business development. Nederveen wordt bij de mobiliteitskaartenleverancier verantwoordelijk voor de internationale uitrol van de activiteiten.

SJOERD KNIPPING werd de nieuwe director sales bij importeur Kia Motors Nederland. Knipping was voorheen director marketing, die positie is nu voor Kim Kreber. Knipping is de opvolger van Mark van Ringelestijn, die de importeur verlaat.

BART VOORKAMP is de nieuwe directeur van bandenimporteur Van Klei Groep in Zoeterwoude. Voorkamp was directeur procurement bij de Spuigroep Holding. Hij volgt nu Bart de Smalen op die in augustus vertrok bij Van Klei (lees meer op p3 van het Werkplaats-katern).

THEO FLEDDERUS stelt zich niet verkiesbaar voor een tweede termijn als voorzitter van de Bovag-afdeling Onafhankelijke Autobedrijven. De termijn van de voormalig judobaas loopt af op 1 januari 2016. Fledderus gaat op interimbasis aan de slag bij schaatsbond KNSB.

SANDRA MOLENAAR gaat weg als directeur bij de Vereniging Zakelijke Rijders (VZR) en gaat aan de slag bij de ANWB. Daar wordt ze verantwoordelijk voor leden- en productmarketing. Bij VZR wordt huidig bestuurslid Jan van Delft aangesteld als voorzitter en volgt in die functie Martin Huisman op. Huisman blijft als bestuurslid betrokken bij de vereniging.De carroussel | Fleet&Mobility

De carroussel

Redactie Redactie
• Laatste update:

De Boer was fleetmanager bij Rijkswaterstaat en is nu aangesteld als manager damage, insurance & maintenance.

Hyundai heeft BAS WIBIER aangesteld als algemeen directeur van Hyundai Motor Netherlands. Wibier (46) werkte de afgelopen negen jaar bij de importeur als marketingdirecteur. In de functie van directeur volgt hij Hans Kwaad op, die tegenwoordig (weer) werkzaam is bij Autobinck.

Bij Xximo is MARCO NEDERVEEN aangesteld als manager European business development. Nederveen wordt bij de mobiliteitskaartenleverancier verantwoordelijk voor de internationale uitrol van de activiteiten.

SJOERD KNIPPING werd de nieuwe director sales bij importeur Kia Motors Nederland. Knipping was voorheen director marketing, die positie is nu voor Kim Kreber. Knipping is de opvolger van Mark van Ringelestijn, die de importeur verlaat.

BART VOORKAMP is de nieuwe directeur van bandenimporteur Van Klei Groep in Zoeterwoude. Voorkamp was directeur procurement bij de Spuigroep Holding. Hij volgt nu Bart de Smalen op die in augustus vertrok bij Van Klei (lees meer op p3 van het Werkplaats-katern).

THEO FLEDDERUS stelt zich niet verkiesbaar voor een tweede termijn als voorzitter van de Bovag-afdeling Onafhankelijke Autobedrijven. De termijn van de voormalig judobaas loopt af op 1 januari 2016. Fledderus gaat op interimbasis aan de slag bij schaatsbond KNSB.

SANDRA MOLENAAR gaat weg als directeur bij de Vereniging Zakelijke Rijders (VZR) en gaat aan de slag bij de ANWB. Daar wordt ze verantwoordelijk voor leden- en productmarketing. Bij VZR wordt huidig bestuurslid Jan van Delft aangesteld als voorzitter en volgt in die functie Martin Huisman op. Huisman blijft als bestuurslid betrokken bij de vereniging.