Jobmotive automotive vacatures

Redactie Redactie
• Laatste update:

In deze afwisselende functie is het bewaken van de doorlooptijden van auto's in het proces en de klanttevredenheid je belangrijkste taak.

Bedrijfsprofiel

ACM Fleetforce is een dienstverlener binnen de automotive. Al ruim tien jaar onderscheidt zij zich als een onafhankelijke partij die zich bezighoudt met operationele diensten op het gebied van poolbeheer. Denk daarbij aan de organisatie van berijderswisselingen, transport, onderhoud, reparatie, inbouw, schadeherstel, opslag en remarketing. Iedere klant heeft hierin haar specifieke wensen. ACM Fleetforce levert altijd maatwerk. Dankzij deze complete dienstverlening werkt ACM Fleetforce aan een effectief en kostenefficiënt wagenparkbeheer van onze opdrachtgevers: de fleetowners, de leasemaatschappijen, de dealerorganisaties en de verhuurmaatschappijen.

Contact

Ernst van `t Hoff evanthoff@acmfleetforce.nl

DISTRICT MANAGER BIJ VOLVO CARS NEDERLAND IN BEESD

In deze brede en zelfstandige positie ben je het (strategisch) aanspreekpunt van de dealerorganisatie, met als doel de realisatie van de sales en organisatorische doelstellingen. Als “dedicated” contactpersoon ondersteun je de dealers in de breedste zin van het woord en lever je als volwaardig gesprekspartner toegevoegde waarde inzake sales (proces)verbetering, kwaliteit, rendementsverhoging, klantentevredenheid en bedrijfsvoering.

Bedrijfsprofiel

Volvo Cars Nederland, gevestigd in Beesd, is de Nederlandse importeur van Volvo personenwagens en onderdeel van de Volvo Car Group. Vanuit een duidelijke visie streeft Volvo ernaar om te evolueren naar `s werelds meest progressieve en luxueuze automerk. De drijfveer hierbij is het leven van mensen eenvoudiger te maken en tegelijkertijd het engagement op vlak van veiligheid en milieu te versterken.

Opdrachtgever

Van der Wijngaart & Partners info@vdwp.com

Jobmotive automotive vacatures | Fleet&Mobility

Jobmotive automotive vacatures

Redactie Redactie
• Laatste update:

In deze afwisselende functie is het bewaken van de doorlooptijden van auto's in het proces en de klanttevredenheid je belangrijkste taak.

Bedrijfsprofiel

ACM Fleetforce is een dienstverlener binnen de automotive. Al ruim tien jaar onderscheidt zij zich als een onafhankelijke partij die zich bezighoudt met operationele diensten op het gebied van poolbeheer. Denk daarbij aan de organisatie van berijderswisselingen, transport, onderhoud, reparatie, inbouw, schadeherstel, opslag en remarketing. Iedere klant heeft hierin haar specifieke wensen. ACM Fleetforce levert altijd maatwerk. Dankzij deze complete dienstverlening werkt ACM Fleetforce aan een effectief en kostenefficiënt wagenparkbeheer van onze opdrachtgevers: de fleetowners, de leasemaatschappijen, de dealerorganisaties en de verhuurmaatschappijen.

Contact

Ernst van `t Hoff evanthoff@acmfleetforce.nl

DISTRICT MANAGER BIJ VOLVO CARS NEDERLAND IN BEESD

In deze brede en zelfstandige positie ben je het (strategisch) aanspreekpunt van de dealerorganisatie, met als doel de realisatie van de sales en organisatorische doelstellingen. Als “dedicated” contactpersoon ondersteun je de dealers in de breedste zin van het woord en lever je als volwaardig gesprekspartner toegevoegde waarde inzake sales (proces)verbetering, kwaliteit, rendementsverhoging, klantentevredenheid en bedrijfsvoering.

Bedrijfsprofiel

Volvo Cars Nederland, gevestigd in Beesd, is de Nederlandse importeur van Volvo personenwagens en onderdeel van de Volvo Car Group. Vanuit een duidelijke visie streeft Volvo ernaar om te evolueren naar `s werelds meest progressieve en luxueuze automerk. De drijfveer hierbij is het leven van mensen eenvoudiger te maken en tegelijkertijd het engagement op vlak van veiligheid en milieu te versterken.

Opdrachtgever

Van der Wijngaart & Partners info@vdwp.com