De carrousel

Redactie Redactie
• Laatste update:

Opel-dealer Stam-Nefkens Autogroep heeft KEES STRUIJK (50) aangesteld als directeur fleetsales. Struijk wordt ook lid van het managementteam van het fusiebedrijf en is daarmee verantwoordelijk voor de uitbouw van de fleetsales- en leasingactiviteiten van het bedrijf.

MARK DIJKSTRA is benoemd tot algemeen directeur van Motorhuis. Dijkstra was voorheen algemeen directeur Europcar en coo van Spuigroep. Zijn taken bij de Spuigroep worden voorlopig waargenomen door de andere directieleden van Markeur Holding en Spuigroep. De organisaties zijn momenteel bezig te fuseren.

Bij Athlon Car Lease Nederland is MARCHEL KOOPS aangetreden als algemeen directeur. Hij volgde op 1 december Armand van Veen op. Sinds september zat Koops al ad interim op die positie. Koops werkt sinds 2005 bij de organisatie.

KEES-JAN BUS is opgestapt als ceo van schadeherstelketen Care Autoschade. Hij is opgevolgd door Bouwe van Wijk. Het is nog niet bekend wat Bus hierna gaat doen. Bouwe van Wijk is afkomstig van de Rabobank.

ROB POLMAN, directeur bij Bovemij Financiële Diensten, vertrekt bij de Bovemij Verzekeringsgroep. Aanleiding voor zijn vertrek is de voltooide samenvoeging van de divisies Financiële Diensten en Bedrijfsverzekeringen. Het is nog niet bekend wat Polman gaat doen.

IN MEMORIAM

Robert van Notten, voorzitter van branchevereniging Stiba, is op 18 november overleden aan de gevolgen van een hartaanval. Hij is 63 jaar geworden. Van Notten werd in 2012 benoemd tot voorzitter van Stiba, de branchevereniging van autodemontagebedrijven. Begin dit jaar werd hij ook benoemd tot voorzitter van de Stichting Materiaalorganisaties (Stimo), die zich inzet voor het inzamelen en recyclen van materialen.De carrousel | Fleet&Mobility

De carrousel

Redactie Redactie
• Laatste update:

Opel-dealer Stam-Nefkens Autogroep heeft KEES STRUIJK (50) aangesteld als directeur fleetsales. Struijk wordt ook lid van het managementteam van het fusiebedrijf en is daarmee verantwoordelijk voor de uitbouw van de fleetsales- en leasingactiviteiten van het bedrijf.

MARK DIJKSTRA is benoemd tot algemeen directeur van Motorhuis. Dijkstra was voorheen algemeen directeur Europcar en coo van Spuigroep. Zijn taken bij de Spuigroep worden voorlopig waargenomen door de andere directieleden van Markeur Holding en Spuigroep. De organisaties zijn momenteel bezig te fuseren.

Bij Athlon Car Lease Nederland is MARCHEL KOOPS aangetreden als algemeen directeur. Hij volgde op 1 december Armand van Veen op. Sinds september zat Koops al ad interim op die positie. Koops werkt sinds 2005 bij de organisatie.

KEES-JAN BUS is opgestapt als ceo van schadeherstelketen Care Autoschade. Hij is opgevolgd door Bouwe van Wijk. Het is nog niet bekend wat Bus hierna gaat doen. Bouwe van Wijk is afkomstig van de Rabobank.

ROB POLMAN, directeur bij Bovemij Financiële Diensten, vertrekt bij de Bovemij Verzekeringsgroep. Aanleiding voor zijn vertrek is de voltooide samenvoeging van de divisies Financiële Diensten en Bedrijfsverzekeringen. Het is nog niet bekend wat Polman gaat doen.

IN MEMORIAM

Robert van Notten, voorzitter van branchevereniging Stiba, is op 18 november overleden aan de gevolgen van een hartaanval. Hij is 63 jaar geworden. Van Notten werd in 2012 benoemd tot voorzitter van Stiba, de branchevereniging van autodemontagebedrijven. Begin dit jaar werd hij ook benoemd tot voorzitter van de Stichting Materiaalorganisaties (Stimo), die zich inzet voor het inzamelen en recyclen van materialen.