De carrousel

Redactie Redactie
• Laatste update:

Stern-topman HENK VAN DER KWAST is benoemd tot Bovag erelid. De titel nam hij in ontvangst tijdens zijn afscheid als president-commissaris van Bovemij, waar Bovag grootaandeelhouder van is. De Bovemij-voorzittershamer deed Van der Kwast over aan voormalig Schiphol-directeur Gerlach Cerfontaine.

JOHN STROEKEN is sinds deze maand de nieuwe directeur van dealerholding Bogman. Stroeken volgt interim-directeur Jean Linssen op. Bogman heeft drie Ford-dealervestigingen in Zuid-Limburg. Stroeken is afkomstig van BMW -dealer De Maassche in Venlo, waar hij directeur was. Er wordt naar een opvolger gezocht.

FRANK VAN ALTEN heeft dealerholding Martin Schilder Groep verlaten. Hij was algemeen directeur van Martin Schilder Automobielbedrijven, de dealertak van de holding. Van Alten gaat aan de slag ‘bij een collega-bedrijf in de autobranche’. Welk bedrijf dat is, is niet bekend. Er is nog geen opvolger voor Van Alten bij Martin Schilder.

BMW Nederland heeft ANNE BRONS (47) aangesteld als opvolger voor Chris Collet als verkoopdirecteur bij de importeur. De directiewissel vond op 1 mei plaats. Brons was directeur marketing en business development bij leasemaatschappij Alphabet. Collet gaat aan de slag als algemeen directeur bij BMW Oostenrijk.

FRITS GIESBERS is sinds deze maand de nieuwe verkoopdirecteur van Volvo Cars Nederland. Giesbers volgt Peter Brouwers op, die aan de slag is gegaan bij Volvo-dealerholding Van Roosmalen. Giesbers was voorheen werkzaam als manager dealer sales bij BMW Group Nederland.

JOOST VAN ROOIJEN is op 1 april bij Bochane Lease aan de slag gegaan als commercieel directeur. Samen met Ivo Burger vormt hij het nieuwe directieteam. Burger en Van Rooijen zijn geen onbekenden van elkaar, eerder waren zij samen eigenaar van Go Lease.De carrousel | Fleet&Mobility

De carrousel

Redactie Redactie
• Laatste update:

Stern-topman HENK VAN DER KWAST is benoemd tot Bovag erelid. De titel nam hij in ontvangst tijdens zijn afscheid als president-commissaris van Bovemij, waar Bovag grootaandeelhouder van is. De Bovemij-voorzittershamer deed Van der Kwast over aan voormalig Schiphol-directeur Gerlach Cerfontaine.

JOHN STROEKEN is sinds deze maand de nieuwe directeur van dealerholding Bogman. Stroeken volgt interim-directeur Jean Linssen op. Bogman heeft drie Ford-dealervestigingen in Zuid-Limburg. Stroeken is afkomstig van BMW -dealer De Maassche in Venlo, waar hij directeur was. Er wordt naar een opvolger gezocht.

FRANK VAN ALTEN heeft dealerholding Martin Schilder Groep verlaten. Hij was algemeen directeur van Martin Schilder Automobielbedrijven, de dealertak van de holding. Van Alten gaat aan de slag ‘bij een collega-bedrijf in de autobranche’. Welk bedrijf dat is, is niet bekend. Er is nog geen opvolger voor Van Alten bij Martin Schilder.

BMW Nederland heeft ANNE BRONS (47) aangesteld als opvolger voor Chris Collet als verkoopdirecteur bij de importeur. De directiewissel vond op 1 mei plaats. Brons was directeur marketing en business development bij leasemaatschappij Alphabet. Collet gaat aan de slag als algemeen directeur bij BMW Oostenrijk.

FRITS GIESBERS is sinds deze maand de nieuwe verkoopdirecteur van Volvo Cars Nederland. Giesbers volgt Peter Brouwers op, die aan de slag is gegaan bij Volvo-dealerholding Van Roosmalen. Giesbers was voorheen werkzaam als manager dealer sales bij BMW Group Nederland.

JOOST VAN ROOIJEN is op 1 april bij Bochane Lease aan de slag gegaan als commercieel directeur. Samen met Ivo Burger vormt hij het nieuwe directieteam. Burger en Van Rooijen zijn geen onbekenden van elkaar, eerder waren zij samen eigenaar van Go Lease.