Hollandse meester

Redactie Redactie
• Laatste update:

Op 21 april nam hij tijdens een vrolijke bijeenkomst afscheid van partners en leveranciers van Leaseplatform. “Om het moment voor te zijn dat jullie mij fossiel gaan noemen.” Hollander wil meer tijd doorbrengen met zijn familie, maar gaat vanuit Israël ook een nieuwe activiteit starten op gebied van datasecurity. Daar is de branche dus toch nog niet vanaf.

Hollandse meester | Fleet&Mobility

Hollandse meester

Redactie Redactie
• Laatste update:

Op 21 april nam hij tijdens een vrolijke bijeenkomst afscheid van partners en leveranciers van Leaseplatform. “Om het moment voor te zijn dat jullie mij fossiel gaan noemen.” Hollander wil meer tijd doorbrengen met zijn familie, maar gaat vanuit Israël ook een nieuwe activiteit starten op gebied van datasecurity. Daar is de branche dus toch nog niet vanaf.