Jobmotive automotive vacatures

Redactie Redactie
• Laatste update:

Naast een actieve rol binnen het team en in het veld zorg je voor een leidende positie van AutoTrack in de markt: voor autobedrijven die op zoek zijn naar de best renderende site biedt AutoTrack de meeste toegevoegde waarde bij de aankoop en verkoop van hun auto's.

Bedrijfsprofiel

AutoTrack is onderdeel van de Persgroep Online Services BV en fungeert als gids voor consumenten bij het kopen van een auto. De site biedt transparantie en vergelijkbaarheid van het complete actuele aanbod en valideert dit door consumenten optimaal te informeren en te adviseren. Voor autobedrijven biedt AutoTrack.nl een compleet advertentieplatform met kwalitatief het beste aanbod en de best renderende leads. De bedrijfscultuur binnen deze innovatieve, sterke en professionele organisatie is te typeren als open, betrokken, resultaatgericht en informeel.

Opdrachtgever

Van der Wijngaart & Partners www.vdwp.com

Jobmotive automotive vacatures | Fleet&Mobility

Jobmotive automotive vacatures

Redactie Redactie
• Laatste update:

Naast een actieve rol binnen het team en in het veld zorg je voor een leidende positie van AutoTrack in de markt: voor autobedrijven die op zoek zijn naar de best renderende site biedt AutoTrack de meeste toegevoegde waarde bij de aankoop en verkoop van hun auto's.

Bedrijfsprofiel

AutoTrack is onderdeel van de Persgroep Online Services BV en fungeert als gids voor consumenten bij het kopen van een auto. De site biedt transparantie en vergelijkbaarheid van het complete actuele aanbod en valideert dit door consumenten optimaal te informeren en te adviseren. Voor autobedrijven biedt AutoTrack.nl een compleet advertentieplatform met kwalitatief het beste aanbod en de best renderende leads. De bedrijfscultuur binnen deze innovatieve, sterke en professionele organisatie is te typeren als open, betrokken, resultaatgericht en informeel.

Opdrachtgever

Van der Wijngaart & Partners www.vdwp.com