Laatste plaatsen op het Automotive Golf Event 2016

Netwerken op verrassende greens

Redactie Redactie
• Laatste update:

Locatie is deze keer de prachtige golfbaan van Dorhout Mees, gelegen nabij Biddinghuizen. De gevarleerde bebossing, verrassende greens en de strategisch geoplaatste hindernissen maken de banen van Dorhout Mees tot een favoriet parcours voor alle golfliefhebbers. Het Golf Event is bedoeld voor directies en management van autobedrijven en relaties van Automotive en de sponsorpartners. Een ideale gelegenheid dus om bekende én nieuwe autobrancherelaties te ontmoeten en te spreken.

Toernooi en clinics

Het Golf Event is interessant voor zowel geoefende als voor onervaren spelers. Wilt u graag komen maar heeft u nog geen golfervaring? Dan kunt een clinic volge onder begeleiding van een professionele golfinstructeur. De clinic wordt afgesloten met een speelronde op de Par 3 oefenbaan. het evenement start om 11:30 voor de toemooispelers en om 12:30 voor de clinicvolgers. We sluten af om 18:00 uur met de prijsuitreiking en een barbeque.

Inschrijven kan op www.mobilitymedia.nl/golfevent

Wilt u voor uself en uw relaties een eigen flight boeken of sponsor worden? Neem dan contact met Erwin van der Wal: 020-5800 979

Het Automotive Golf Event wordt mogelijk gemaakt door:


Netwerken op verrassende greens | Fleet&Mobility
Laatste plaatsen op het Automotive Golf Event 2016

Netwerken op verrassende greens

Redactie Redactie
• Laatste update:

Locatie is deze keer de prachtige golfbaan van Dorhout Mees, gelegen nabij Biddinghuizen. De gevarleerde bebossing, verrassende greens en de strategisch geoplaatste hindernissen maken de banen van Dorhout Mees tot een favoriet parcours voor alle golfliefhebbers. Het Golf Event is bedoeld voor directies en management van autobedrijven en relaties van Automotive en de sponsorpartners. Een ideale gelegenheid dus om bekende én nieuwe autobrancherelaties te ontmoeten en te spreken.

Toernooi en clinics

Het Golf Event is interessant voor zowel geoefende als voor onervaren spelers. Wilt u graag komen maar heeft u nog geen golfervaring? Dan kunt een clinic volge onder begeleiding van een professionele golfinstructeur. De clinic wordt afgesloten met een speelronde op de Par 3 oefenbaan. het evenement start om 11:30 voor de toemooispelers en om 12:30 voor de clinicvolgers. We sluten af om 18:00 uur met de prijsuitreiking en een barbeque.

Inschrijven kan op www.mobilitymedia.nl/golfevent

Wilt u voor uself en uw relaties een eigen flight boeken of sponsor worden? Neem dan contact met Erwin van der Wal: 020-5800 979

Het Automotive Golf Event wordt mogelijk gemaakt door: