Zweedse fleetselectie

Redactie Redactie
• Laatste update:

De manager used cars bij de Nederlandse Volvo-importeur loodste een vanillegele Volvo 850 T5 R estate uit de bedrijfscollectie naar de eerste plaats. Het geheim: “Een Volvo natuurlijk en een goede navigator. Verder is het een kwestie van goed opletten”, aldus Weijschedé. Ondanks problemen met de motorkoeling van zijn Mazda MX-5 eindigde Rico van der Vies van RDC op de tweede plaats. De bokaal voor de meest stijlvolle equipe ging naar Ronald Kempenaar voor zijn volledig in jaren '70 rallystijl geprepareerde Alpine A110.

Zweedse fleetselectie | Fleet&Mobility

Zweedse fleetselectie

Redactie Redactie
• Laatste update:

De manager used cars bij de Nederlandse Volvo-importeur loodste een vanillegele Volvo 850 T5 R estate uit de bedrijfscollectie naar de eerste plaats. Het geheim: “Een Volvo natuurlijk en een goede navigator. Verder is het een kwestie van goed opletten”, aldus Weijschedé. Ondanks problemen met de motorkoeling van zijn Mazda MX-5 eindigde Rico van der Vies van RDC op de tweede plaats. De bokaal voor de meest stijlvolle equipe ging naar Ronald Kempenaar voor zijn volledig in jaren '70 rallystijl geprepareerde Alpine A110.