Nieuwe post Patrick Roozeman

Redactie Redactie
• Laatste update:

U bent nu anderhalve week aan de slag als nieuwe directeur van MTC. Is er ‘in between jobs’ nog ruimte voor ontspanning geweest?
Ik had nog wat vakantiedagen over, dus die heb ik ingezet om drie weken met mijn gezin naar Canada op vakantie te gaan. We hebben daar met een camper door de Rocky Mountains getrokken. ’s Avonds konden we dan nog lekker een vuurtje stoken op de camping. Ankie is kok, dus daar werden ook nog lekkere dingen bereid.

Een nieuwe baan, twee kleine kinderen en een vrouw die kok is en waarschijnlijk niet van negen tot vijf werkt. Hoe combineren jullie dat?
Goed plannen. We leggen dan ook regelmatig onze agenda’s naast elkaar. Mijn vriendin werkt als zelfstandig kok voor meerdere cateraars en de avonden dat zij werkt, zorg ik dat ik op tijd thuis ben. Bovendien hebben we een hele batterij aan oppassen om bij te springen.

Wie kookt er thuis dan meestal?
Allebei eigenlijk. We hebben net de ‘Green Egg’ (een professionele barbecue, red) gekocht, waar we nu op experimenteren met lamsvlees. Hoewel Ankie van oorsprong ‘dessert chef’ is, werkt ze nu allround. Gelukkig maar, want wij eten allebei geen toegevoegde suikers. Mijn favoriete gerecht van haar zijn coquilles met crème fraîche en chilisaus. Ik kan het eigenlijk de hele dag over eten hebben.

Wordt al dat lekkere eten nog gecompenseerd door ook te sporten?
Ik loop minimaal twee keer per week hard. Sinds vijf jaar ben ik ook lid van de hardloopgroep Kennemer Runners, waar zo’n tachtig man bij aangesloten is. De verbondenheid is groot, we doen veel aan trail runs, waarbij je bijvoorbeeld door duin- en veengebied rent. Het kantoor van MTC is in Hoofddorp ge­vestigd, veertien kilometer bij mijn huis ­vandaan. Ik ben van plan ongeveer twee keer per week met de bus naar kantoor te gaan en vervolgens aan het einde van de dag naar huis te lopen. De dagen waarop ik klanten bezoek, zal ik vooral de auto pakken.

Gebruik je zelf ook al de MTC-pas?
Ja, ik heb de MTC/NS Business Card deze week gebruikt voor mijn busritjes. Vanavond zal ik de pas gebruiken om mijn tankbeurt af te rekenen.

Is het een grote stap om van de financiële wereld naar de mobiliteitsbranche over te stappen?
Het is maar net hoe je het bekijkt. Het een draaide om een betaalpas, de ander om een faciliterende kaart in het betaalproces. Bij American Express maken aanvullende ­services het verschil en dat is bij MTC niet anders. Die ervaring ga ik inzetten bij MTC om het merk en het product verder te ontwikkelen. De branche moet ik wel helemaal leren kennen, daarom heb ik de komende tijd veel klant­bezoeken gepland.

Nieuwe post Patrick Roozeman | Fleet&Mobility

Nieuwe post Patrick Roozeman

Redactie Redactie
• Laatste update:

U bent nu anderhalve week aan de slag als nieuwe directeur van MTC. Is er ‘in between jobs’ nog ruimte voor ontspanning geweest?
Ik had nog wat vakantiedagen over, dus die heb ik ingezet om drie weken met mijn gezin naar Canada op vakantie te gaan. We hebben daar met een camper door de Rocky Mountains getrokken. ’s Avonds konden we dan nog lekker een vuurtje stoken op de camping. Ankie is kok, dus daar werden ook nog lekkere dingen bereid.

Een nieuwe baan, twee kleine kinderen en een vrouw die kok is en waarschijnlijk niet van negen tot vijf werkt. Hoe combineren jullie dat?
Goed plannen. We leggen dan ook regelmatig onze agenda’s naast elkaar. Mijn vriendin werkt als zelfstandig kok voor meerdere cateraars en de avonden dat zij werkt, zorg ik dat ik op tijd thuis ben. Bovendien hebben we een hele batterij aan oppassen om bij te springen.

Wie kookt er thuis dan meestal?
Allebei eigenlijk. We hebben net de ‘Green Egg’ (een professionele barbecue, red) gekocht, waar we nu op experimenteren met lamsvlees. Hoewel Ankie van oorsprong ‘dessert chef’ is, werkt ze nu allround. Gelukkig maar, want wij eten allebei geen toegevoegde suikers. Mijn favoriete gerecht van haar zijn coquilles met crème fraîche en chilisaus. Ik kan het eigenlijk de hele dag over eten hebben.

Wordt al dat lekkere eten nog gecompenseerd door ook te sporten?
Ik loop minimaal twee keer per week hard. Sinds vijf jaar ben ik ook lid van de hardloopgroep Kennemer Runners, waar zo’n tachtig man bij aangesloten is. De verbondenheid is groot, we doen veel aan trail runs, waarbij je bijvoorbeeld door duin- en veengebied rent. Het kantoor van MTC is in Hoofddorp ge­vestigd, veertien kilometer bij mijn huis ­vandaan. Ik ben van plan ongeveer twee keer per week met de bus naar kantoor te gaan en vervolgens aan het einde van de dag naar huis te lopen. De dagen waarop ik klanten bezoek, zal ik vooral de auto pakken.

Gebruik je zelf ook al de MTC-pas?
Ja, ik heb de MTC/NS Business Card deze week gebruikt voor mijn busritjes. Vanavond zal ik de pas gebruiken om mijn tankbeurt af te rekenen.

Is het een grote stap om van de financiële wereld naar de mobiliteitsbranche over te stappen?
Het is maar net hoe je het bekijkt. Het een draaide om een betaalpas, de ander om een faciliterende kaart in het betaalproces. Bij American Express maken aanvullende ­services het verschil en dat is bij MTC niet anders. Die ervaring ga ik inzetten bij MTC om het merk en het product verder te ontwikkelen. De branche moet ik wel helemaal leren kennen, daarom heb ik de komende tijd veel klant­bezoeken gepland.