Editie 01-2015

Sebastiaan Dekker Sebastiaan Dekker
• Laatste update:

En toch heeft die ouderwetse beurs nog altijd een bepaalde aantrekkingskracht. Ik kijk ernaar uit om in april met mijn zoon en vader een dagje over de AutoRAI te lopen. Oké, ik heb een hekel aan mensenmassa’s, maar om op één dag geheel vrijblijvend de nieuwste technologieën op autogebied te kunnen bekijken, dat voelt als een dagje uit. En daar heeft de fysieke beurs natuurlijk een voordeel ten opzichte van internet: dat is een individueel medium. Je hoeft er niet naartoe te reizen, dat is waar, maar je gaat niet met drie man op een lentedag achter een laptop zitten om naar een nieuwe motor, televisie of auto te kijken. Je moet een andere moeite doen: die van het surfen op internet. Niet weten waar je moet beginnen. Inspanning leveren om je in de materie te verdiepen. Ook zakelijk is de AutoRAI een ideale plek om mensen te ontmoeten en met eigen ogen te zien hoe de nieuwste autotechnologie uw werk als mobiliteitsmanager aanzienlijk gaat vergemakkelijken. We leveren als Fleet&Mobility een bijdrage aan de organisatie van een fleetcongres op de beurs, waarin we autotechnologie verbinden aan big data, telematica, smart mobility en andere mobiliteitsontwikkelingen. Waarbij in veel gevallen de auto nog altijd het middelpunt vormt. Daarom speelt de auto ook in dit nummer van Fleet&mobility de hoofdrol. Maar dan wel als onderdeel van nieuwe, slimme mobiliteit.

Bekijk hier de pdf van Fleet & Mobility 01-2015

Editie 01-2015 | Fleet&Mobility

Editie 01-2015

Sebastiaan Dekker Sebastiaan Dekker
• Laatste update:

En toch heeft die ouderwetse beurs nog altijd een bepaalde aantrekkingskracht. Ik kijk ernaar uit om in april met mijn zoon en vader een dagje over de AutoRAI te lopen. Oké, ik heb een hekel aan mensenmassa’s, maar om op één dag geheel vrijblijvend de nieuwste technologieën op autogebied te kunnen bekijken, dat voelt als een dagje uit. En daar heeft de fysieke beurs natuurlijk een voordeel ten opzichte van internet: dat is een individueel medium. Je hoeft er niet naartoe te reizen, dat is waar, maar je gaat niet met drie man op een lentedag achter een laptop zitten om naar een nieuwe motor, televisie of auto te kijken. Je moet een andere moeite doen: die van het surfen op internet. Niet weten waar je moet beginnen. Inspanning leveren om je in de materie te verdiepen. Ook zakelijk is de AutoRAI een ideale plek om mensen te ontmoeten en met eigen ogen te zien hoe de nieuwste autotechnologie uw werk als mobiliteitsmanager aanzienlijk gaat vergemakkelijken. We leveren als Fleet&Mobility een bijdrage aan de organisatie van een fleetcongres op de beurs, waarin we autotechnologie verbinden aan big data, telematica, smart mobility en andere mobiliteitsontwikkelingen. Waarbij in veel gevallen de auto nog altijd het middelpunt vormt. Daarom speelt de auto ook in dit nummer van Fleet&mobility de hoofdrol. Maar dan wel als onderdeel van nieuwe, slimme mobiliteit.

Bekijk hier de pdf van Fleet & Mobility 01-2015