Editie 02-2015

Sebastiaan Dekker Sebastiaan Dekker
• Laatste update:

Zo zou je met een druk op de knop een serviceafspraak voor een berijder kunnen inplannen als je – ook op dat computerscherm – ziet dat de remschijven versleten zijn. Er is slechts één klein probleem: de privacywetgeving maakt dat je niet alle data van de berijder/werknemer zomaar mag gebruiken. Daar moet je duidelijke afspraken over maken. En het blijft natuurlijk de vraag in hoeverre hetgeen je kunt meten ook relevant is om te sturen op zuiniger en veiliger gebruik van de leaseauto. Tijdens Het Fleetownerscongres op de AutoRAI werd al op dit onderwerp ingegaan, en ook op het Fleetmanagement event van 27 mei staan we stil bij de do’s and don’ts van het inzetten van big data. Dat geeft wel aan dat het onderwerp leeft in de wereld van fleetmanagement. Bij deze Fleet&Mobility vindt u ook de eventspecial van het Fleetmanagement event, waar sprekers, debaters en experts vertellen wat er 27 mei op het programma staat. Ook daarin worden de belangrijkste markttrends behandeld. Zien we u ook in het NBC Congrescentrum?

Download hier de pdf van Fleet & Mobility 02-2015

Editie 02-2015 | Fleet&Mobility

Editie 02-2015

Sebastiaan Dekker Sebastiaan Dekker
• Laatste update:

Zo zou je met een druk op de knop een serviceafspraak voor een berijder kunnen inplannen als je – ook op dat computerscherm – ziet dat de remschijven versleten zijn. Er is slechts één klein probleem: de privacywetgeving maakt dat je niet alle data van de berijder/werknemer zomaar mag gebruiken. Daar moet je duidelijke afspraken over maken. En het blijft natuurlijk de vraag in hoeverre hetgeen je kunt meten ook relevant is om te sturen op zuiniger en veiliger gebruik van de leaseauto. Tijdens Het Fleetownerscongres op de AutoRAI werd al op dit onderwerp ingegaan, en ook op het Fleetmanagement event van 27 mei staan we stil bij de do’s and don’ts van het inzetten van big data. Dat geeft wel aan dat het onderwerp leeft in de wereld van fleetmanagement. Bij deze Fleet&Mobility vindt u ook de eventspecial van het Fleetmanagement event, waar sprekers, debaters en experts vertellen wat er 27 mei op het programma staat. Ook daarin worden de belangrijkste markttrends behandeld. Zien we u ook in het NBC Congrescentrum?

Download hier de pdf van Fleet & Mobility 02-2015