Mobility Matters | MKB wordt gehoord

Redactie Redactie
• Laatste update:

Speciaal voor allerlei vragen van zelfstandig ondernemers heeft de leasemaatschappij een online platform gelanceerd rondom mobiliteit: Terberg Leasing Plus. Op deze website kunnen ze terecht voor advies en vragen over lease en mobiliteit. Aan het platform zijn diverse deskundigen verbonden, waaronder fiscalisten, die advies op maat kunnen geven, zo meldt de leasemaatschappij. Ook Chevin heeft het midden- en kleinbedrijf in het vizier: het bedrijf komt met een Software as a Service (SaaS)-oplossing met de naam Fleetwave Core. Hiermee kunnen mkb-bedrijven hun vloot digitaal beheren.

Mobility Matters | MKB wordt gehoord | Fleet&Mobility

Mobility Matters | MKB wordt gehoord

Redactie Redactie
• Laatste update:

Speciaal voor allerlei vragen van zelfstandig ondernemers heeft de leasemaatschappij een online platform gelanceerd rondom mobiliteit: Terberg Leasing Plus. Op deze website kunnen ze terecht voor advies en vragen over lease en mobiliteit. Aan het platform zijn diverse deskundigen verbonden, waaronder fiscalisten, die advies op maat kunnen geven, zo meldt de leasemaatschappij. Ook Chevin heeft het midden- en kleinbedrijf in het vizier: het bedrijf komt met een Software as a Service (SaaS)-oplossing met de naam Fleetwave Core. Hiermee kunnen mkb-bedrijven hun vloot digitaal beheren.