Mobility Matters | Steeds meer besteld

Redactie Redactie
• Laatste update:

In de maand april betrof de stijging 23,4 procent. Volkswagen blijft aanhoudend de nummer een en registreerde in april 1.330 bestelauto’s (+31%), gevolgd door Mercedes-Benz met 903 exemplaren (+9%). Renault staat op de derde plaats met 783 stuks (+28%) en verkocht er in april net iets meer dan Ford dat er 776 registreerde (+7%). Volkswagen loopt nog wel 1 procent achter bij de registraties over de eerste vier maanden van vorig jaar, waar de andere merken in de top 5 een plus noteren. Die van de nummer 5 Peugeot met 12 procent het meest opvalt.

p7 steeds meer besteld

Mobility Matters | Steeds meer besteld | Fleet&Mobility

Mobility Matters | Steeds meer besteld

Redactie Redactie
• Laatste update:

In de maand april betrof de stijging 23,4 procent. Volkswagen blijft aanhoudend de nummer een en registreerde in april 1.330 bestelauto’s (+31%), gevolgd door Mercedes-Benz met 903 exemplaren (+9%). Renault staat op de derde plaats met 783 stuks (+28%) en verkocht er in april net iets meer dan Ford dat er 776 registreerde (+7%). Volkswagen loopt nog wel 1 procent achter bij de registraties over de eerste vier maanden van vorig jaar, waar de andere merken in de top 5 een plus noteren. Die van de nummer 5 Peugeot met 12 procent het meest opvalt.

p7 steeds meer besteld