Mobility Matters | Alfen voorziet Jaguar van stroom

Redactie Redactie
• Laatste update:
> Alfen verzorgt de laadpalen voor de i-Pace.

De elektrische i-Pace van Jaguar Land Rover breekt in ons land verkooprecords: de eerste tweeduizend exemplaren waren snel uitverkocht. Om voldoende thuislaadpunten te realiseren is het merk een samenwerking aangegaan met Alfen. Volgens Niels Burgman, EV-manager bij Jaguar Land Rover Benelux, is de verkoop van i-Pace pas het begin: “We bereiden ons voor op meer elektrische modellen. Dit houdt ook in dat we onze dealers voorzien van laders en onze klanten de mogelijkheid bieden voor een oplaadpunt thuis.”

Mobility Matters | Alfen voorziet Jaguar van stroom | Fleet&Mobility

Mobility Matters | Alfen voorziet Jaguar van stroom

Redactie Redactie
• Laatste update:
> Alfen verzorgt de laadpalen voor de i-Pace.

De elektrische i-Pace van Jaguar Land Rover breekt in ons land verkooprecords: de eerste tweeduizend exemplaren waren snel uitverkocht. Om voldoende thuislaadpunten te realiseren is het merk een samenwerking aangegaan met Alfen. Volgens Niels Burgman, EV-manager bij Jaguar Land Rover Benelux, is de verkoop van i-Pace pas het begin: “We bereiden ons voor op meer elektrische modellen. Dit houdt ook in dat we onze dealers voorzien van laders en onze klanten de mogelijkheid bieden voor een oplaadpunt thuis.”