Mobility Matters | McDrive krijgt snellaadpalen

Redactie Redactie
• Laatste update:
> McDonalds werkt samen met Nuon voor de plaatsing van snellaadpalen.

De planning is dat er de komende drie jaar nog eens 167 laadpalen worden geïnstalleerd. McDonalds zegt hiermee een belangrijke stap te kunnen zetten in het verduurzamen van de bedrijfsvoering. De keten telt in totaal 245 vestigingen in ons land en zegt wekelijks bijna 3,2 miljoen gasten te krijgen. Nuon heeft inmiddels 7 duizend laadpunten in Nederland.

Mobility Matters | McDrive krijgt snellaadpalen | Fleet&Mobility

Mobility Matters | McDrive krijgt snellaadpalen

Redactie Redactie
• Laatste update:
> McDonalds werkt samen met Nuon voor de plaatsing van snellaadpalen.

De planning is dat er de komende drie jaar nog eens 167 laadpalen worden geïnstalleerd. McDonalds zegt hiermee een belangrijke stap te kunnen zetten in het verduurzamen van de bedrijfsvoering. De keten telt in totaal 245 vestigingen in ons land en zegt wekelijks bijna 3,2 miljoen gasten te krijgen. Nuon heeft inmiddels 7 duizend laadpunten in Nederland.