Grijs nieuws | Vito van het Jaar

Redactie Redactie
• Laatste update:

De Vito lukte het wel en om dit te vieren, brengt Mercedes-Benz een bijzondere versie uit van de 111 CDI L. De Bestelauto van het Jaar-editie wordt in een beperkte oplage gebouwd en onderscheidt zich door opties zoals airconditioning, Audio 10 met bluetooth, cruise control, een bijrijdersbank, een speciale comfortstoel voor de bestuurder, trekhaak, laadruimtebekleding en sidebars. De importeur geeft 3.400 euro korting op dit pakket en voegt er voorts een inruilpremie van € 1.500 aan toe. Bij financiering van deze Vito hanteert Mercedes een rentetarief van 4 procent en als de koper daar een SterService-abonnement bij neemt, ligt er ook nog een cheque van 400 euro klaar. 

Grijs nieuws | Vito van het Jaar | Fleet&Mobility

Grijs nieuws | Vito van het Jaar

Redactie Redactie
• Laatste update:

De Vito lukte het wel en om dit te vieren, brengt Mercedes-Benz een bijzondere versie uit van de 111 CDI L. De Bestelauto van het Jaar-editie wordt in een beperkte oplage gebouwd en onderscheidt zich door opties zoals airconditioning, Audio 10 met bluetooth, cruise control, een bijrijdersbank, een speciale comfortstoel voor de bestuurder, trekhaak, laadruimtebekleding en sidebars. De importeur geeft 3.400 euro korting op dit pakket en voegt er voorts een inruilpremie van € 1.500 aan toe. Bij financiering van deze Vito hanteert Mercedes een rentetarief van 4 procent en als de koper daar een SterService-abonnement bij neemt, ligt er ook nog een cheque van 400 euro klaar.