Grijs Nieuws | Renault Kangoo Z.E. leverbaar

Redactie Redactie
• Laatste update:

De huurkosten beginnen dan bij 58 euro per maand. De vernieuwde Kangoo heeft een reële actieradius van 200 km, tegen 170 km bij het vorige model. De winst komt uit een nieuw accupakket, een nieuwe 33 kWh-motor en een innovatieve warmtepomp. Met de 32 A-lader zijn de batterijen binnen zes uur helemaal vol en een half uur tussentijds opladen zorgt voor 35 km extra actieradius.

Grijs Nieuws | Renault Kangoo Z.E. leverbaar | Fleet&Mobility

Grijs Nieuws | Renault Kangoo Z.E. leverbaar

Redactie Redactie
• Laatste update:

De huurkosten beginnen dan bij 58 euro per maand. De vernieuwde Kangoo heeft een reële actieradius van 200 km, tegen 170 km bij het vorige model. De winst komt uit een nieuw accupakket, een nieuwe 33 kWh-motor en een innovatieve warmtepomp. Met de 32 A-lader zijn de batterijen binnen zes uur helemaal vol en een half uur tussentijds opladen zorgt voor 35 km extra actieradius.