Laatste update:

Leasetarieven berekenen

Het internet heeft de toegankelijkheid en inzichtelijkheid van leasetarieven van verschillende automerken en leasemaatschappijen sterk vergroot. Elke gerenommeerde leasemaatschappij biedt haar klanten tegenwoordig de mogelijkheid om online leasetarieven te berekenen. Uiteraard inclusief alle servicecomponenten en voorwaarden zoals afgesproken. Niet alleen u als wagenparkbeheer maar ook uw berijders kunnen desgewenst calculaties maken op basis van de door u gehanteerde autoregeling.

Vanaf 2001 zijn er zelfs leasemaatschappijen actief die hun producten uitsluitend via internet aanbieden. Deze leasemaatschappijen zijn zo ingericht dat alle zaken daadwerkelijk via internet worden afgehandeld. Hierdoor kunnen ze goedkoper, innovatiever, sneller en transparanter werken. In het algemeen richten deze internetleasemaatschappijen zich op het MKB en op middelgrote ondernemingen. Voor de grotere, professionele wagenparkbeheerder bieden veel leasemaatschappijen speciale fleetownermodules aan die u online inzicht te geven in uw rijdend wagenpark, in bestelling staande auto’s en actuele offertes.

Fleetmotive.nl biedt u de mogelijkheid om online leasetarieven berekenen. Let op, deze leasetarieven zijn berekend op basis van de gemiddelde prijzen van verschillende leasemaatschappijen en zijn dus INDICATIEF. Voor een specifieke offerte dient u contact op te nemen met een of meerdere leasemaatschappijen.

Bereken hier online de leaseprijs van uw auto. (Indicatief)

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Leasetarieven berekenen | Fleet&Mobility

Leasetarieven berekenen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Vanaf 2001 zijn er zelfs leasemaatschappijen actief die hun producten uitsluitend via internet aanbieden. Deze leasemaatschappijen zijn zo ingericht dat alle zaken daadwerkelijk via internet worden afgehandeld. Hierdoor kunnen ze goedkoper, innovatiever, sneller en transparanter werken. In het algemeen richten deze internetleasemaatschappijen zich op het MKB en op middelgrote ondernemingen. Voor de grotere, professionele wagenparkbeheerder bieden veel leasemaatschappijen speciale fleetownermodules aan die u online inzicht te geven in uw rijdend wagenpark, in bestelling staande auto’s en actuele offertes.

Fleetmotive.nl biedt u de mogelijkheid om online leasetarieven berekenen. Let op, deze leasetarieven zijn berekend op basis van de gemiddelde prijzen van verschillende leasemaatschappijen en zijn dus INDICATIEF. Voor een specifieke offerte dient u contact op te nemen met een of meerdere leasemaatschappijen.

Bereken hier online de leaseprijs van uw auto. (Indicatief)