Laatste update:

De carrousel

Kia's verkoopdirecteur Nederland, THOMAS PRIL (42), is sinds 1 mei operationeel verkoopdirecteur voor Europa bij het Koreaanse merk. Pril wordt verantwoordelijk voor de aansturing van de regional market managers in 28 landen op het gebied van sales, maar hij wordt ook verantwoordelijk voor de fleetsales en leasing in deze landen.

Directeur en eigenaar WIM VAN DER LEEGTE van VDL Groep uit Eindhoven is benoemd tot Commandeur in de Orde van Oranje-Nassau. Hij was al Officier in de Orde van Oranje-Nassau. Van der Leegte heeft de onderscheiding voornamelijk gekregen voor het redden van Nedcar en zijn belangrijke rol bij ‘de bevordering en het behoud van werkgelegenheid’ in Noord-Brabant.

REINIER WELSCHEN (37) is vanaf april manager retail network development bij Opel Nederland. Welschen moet het dealernetwerk gaan versterken. Zo was hij namens de importeur onder meer bezig met de doorstart van Pouw Noord. Welschen is al sinds 2010 actief als business management manager bij Opel.

JEFF BOLDERS is sinds medio april de nieuwe algemeen directeur van Arval Duitsland. Bolders was de afgelopen tien jaar algemeen directeur van Arval Nederland, en werkte daarvoor al bij Arma, de leasemaatschappij die in 2004 door de Arval Group werd overgenomen. In mei wordt zijn opvolger bekend gemaakt, tot die tijd neemt Huib ter Braak zijn taken over.

ARMAND VAN VEEN is op interimbasis aangesteld als directeur van Athlon Car Lease International. Er wordt nog gezocht naar een nieuwe directeur.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
De carrousel | Fleet&Mobility

De carrousel

Redactie Redactie
• Laatste update:

Directeur en eigenaar WIM VAN DER LEEGTE van VDL Groep uit Eindhoven is benoemd tot Commandeur in de Orde van Oranje-Nassau. Hij was al Officier in de Orde van Oranje-Nassau. Van der Leegte heeft de onderscheiding voornamelijk gekregen voor het redden van Nedcar en zijn belangrijke rol bij ‘de bevordering en het behoud van werkgelegenheid’ in Noord-Brabant.

REINIER WELSCHEN (37) is vanaf april manager retail network development bij Opel Nederland. Welschen moet het dealernetwerk gaan versterken. Zo was hij namens de importeur onder meer bezig met de doorstart van Pouw Noord. Welschen is al sinds 2010 actief als business management manager bij Opel.

JEFF BOLDERS is sinds medio april de nieuwe algemeen directeur van Arval Duitsland. Bolders was de afgelopen tien jaar algemeen directeur van Arval Nederland, en werkte daarvoor al bij Arma, de leasemaatschappij die in 2004 door de Arval Group werd overgenomen. In mei wordt zijn opvolger bekend gemaakt, tot die tijd neemt Huib ter Braak zijn taken over.

ARMAND VAN VEEN is op interimbasis aangesteld als directeur van Athlon Car Lease International. Er wordt nog gezocht naar een nieuwe directeur.