Laatste update:

Hedin Group start eigen laadbedrijf

(Foto: Hedin)

Hedin Mobility Group heeft in thuisland Zweden onder de naam Hedin Supercharge een eigen laadbedrijf opgericht. Het bedrijf zal op den duur verder worden uitgebreid naar de andere elf Europese landen – waaronder Nederland – waar Hedin actief is.

In eerste instantie worden 10 laadstations met in totaal 47 laadpunten neergezet bij Hedin dealerschappen in heel Zweden. De laadstations krijgen een capaciteit van 300 kW, wat betekent dat Hedin Supercharge zich richt op de toplaag van de DC laadinfrastructuur in Zweden, aldus een persbericht. De eerste laadpunten moeten al komende maand beschikbaar zijn.

‘Dat wordt vervolgens uitgerold met als doel om één van de belangrijkste DC laadleveranciers te worden in Zweden waar Hedin Mobility Group meer dan 120 vestigingen heeft. Met de ruim 270 dealerschappen in 12 landen van Hedin Mobility Group is de ambitie een verdere Europese expansie van Hedin Supercharge.’

Ceo van Hedin Supercharge Erik Aspholmer, die afkomstig is van laadbedrijf Eways: “Ik ben gepassioneerd over EV laden en het zal ongelofelijk leuk zijn om mee te doen in de Hedin Supercharge onderneming.” Oprichter en ceo Anders Hedin van Hedin Mobility Group: “De investering in Hedin Supercharge is een nieuw voorbeeld van hoe we als groep duurzame mobiliteit mogelijk maken. Terwijl we onze business uitbreiden in Zweden en Europa versterkt het onze mogelijkheden om klantenloyaliteit op te bouwen.”

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Hedin Group start eigen laadbedrijf | Fleet&Mobility


Laatste update:

Hedin Group start eigen laadbedrijf

(Foto: Hedin)

Hedin Mobility Group heeft in thuisland Zweden onder de naam Hedin Supercharge een eigen laadbedrijf opgericht. Het bedrijf zal op den duur verder worden uitgebreid naar de andere elf Europese landen – waaronder Nederland – waar Hedin actief is.

In eerste instantie worden 10 laadstations met in totaal 47 laadpunten neergezet bij Hedin dealerschappen in heel Zweden. De laadstations krijgen een capaciteit van 300 kW, wat betekent dat Hedin Supercharge zich richt op de toplaag van de DC laadinfrastructuur in Zweden, aldus een persbericht. De eerste laadpunten moeten al komende maand beschikbaar zijn.

‘Dat wordt vervolgens uitgerold met als doel om één van de belangrijkste DC laadleveranciers te worden in Zweden waar Hedin Mobility Group meer dan 120 vestigingen heeft. Met de ruim 270 dealerschappen in 12 landen van Hedin Mobility Group is de ambitie een verdere Europese expansie van Hedin Supercharge.’

Ceo van Hedin Supercharge Erik Aspholmer, die afkomstig is van laadbedrijf Eways: “Ik ben gepassioneerd over EV laden en het zal ongelofelijk leuk zijn om mee te doen in de Hedin Supercharge onderneming.” Oprichter en ceo Anders Hedin van Hedin Mobility Group: “De investering in Hedin Supercharge is een nieuw voorbeeld van hoe we als groep duurzame mobiliteit mogelijk maken. Terwijl we onze business uitbreiden in Zweden en Europa versterkt het onze mogelijkheden om klantenloyaliteit op te bouwen.”

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie