Leasevisie verhuisd naar Heerhugowaard

Redactie Redactie
• Laatste update:

Afgelopen zomer nam Leasevisie de Rotterdamse leasemaatschappij Lease2Move over. Leasevisie blijft opereren vanuit twee kantoren, een in Rotterdam en nu dus een in Heerhugowaard. De leasemaatschappij heeft vierduizend leasecontracten voor 800 bedrijven.

Meer leasecontracten
“Deze stap is toekomstgericht en past in onze groeistrategie”, zegt Leasevisie-directeur Peter Visser. “In de komende jaren beogen we een verdere toename van het aantal beheerde leasecontracten. In ons nieuwe kantoor hebben we de ruimte en faciliteiten gecreëerd om deze groei te realiseren.”

Leasevisie heeft de verhuizing aangegrepen om ook zijn corporate identity aan te passen. Leasevisie maakt deel uit van dealerholding Martin Schilder Groep.