Overig

Ford Pro: nieuwe divisie moet fleet management vereenvoudigen

Ford Pro moet de EV-transitie vereenvoudigen. (Foto: Ford)

Auto, software, laden, onderhoud en financiering. Dat zijn de vijf elementen die Ford onder een paraplu heeft samengebracht onder de naam Ford Pro. Dit meldt Automotive. Het nieuwe ecosysteem is een grotendeels digitale exercitie en is bedoeld om de overstap naar EV te vereenvoudigen voor eigenaren en beheerders van bedrijfswagens.
Uptime
Het project wordt geleid door de Nederlander Hans Schep, die al eerder het connected system Fordliive introduceerde. Volgens Ford is het de eerste keer dat alle beheerelementen in een voor de eindconsument of fleet manager overzichtelijk overzicht samengebracht zijn. De doelen: verbeterde uptime, kostenreductie, simpelere administratie en slimmer laden.
“Het einddoel is dat we naar CO2-neutraal vervoer gaan, al het is onduidelijk hoe snel we er komen. Meer dan de helft van onze klanten weten dat ze moeten elektrificeren, maar hebben nog geen idee hoe. Daar moet Ford Pro ze bij gaan helpen.”
Lees meer op Automotive-online.nl

Ford Pro: nieuwe divisie moet fleet management vereenvoudigen | Fleet&Mobility
Overig

Ford Pro: nieuwe divisie moet fleet management vereenvoudigen

Ford Pro moet de EV-transitie vereenvoudigen. (Foto: Ford)

Auto, software, laden, onderhoud en financiering. Dat zijn de vijf elementen die Ford onder een paraplu heeft samengebracht onder de naam Ford Pro. Dit meldt Automotive. Het nieuwe ecosysteem is een grotendeels digitale exercitie en is bedoeld om de overstap naar EV te vereenvoudigen voor eigenaren en beheerders van bedrijfswagens.
Uptime
Het project wordt geleid door de Nederlander Hans Schep, die al eerder het connected system Fordliive introduceerde. Volgens Ford is het de eerste keer dat alle beheerelementen in een voor de eindconsument of fleet manager overzichtelijk overzicht samengebracht zijn. De doelen: verbeterde uptime, kostenreductie, simpelere administratie en slimmer laden.
“Het einddoel is dat we naar CO2-neutraal vervoer gaan, al het is onduidelijk hoe snel we er komen. Meer dan de helft van onze klanten weten dat ze moeten elektrificeren, maar hebben nog geen idee hoe. Daar moet Ford Pro ze bij gaan helpen.”
Lees meer op Automotive-online.nl